• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2019

10:15

SANTOS GRMI POSLE REMIJA: Nije poenta Ronaldo, NISMO POBEDILI!

Fudbal

SANTOS GRMI POSLE REMIJA: Nije poenta Ronaldo, NISMO POBEDILI!

Podeli vest

Portugalci nisu najbolje otvorili klvalifikacije za Evrope prvenstvo, odigrali su 0:0 sa Ukrajinom, a selektor Fernando Santos smatra da je njegov tim zaslužio da slavi u Lisabonu

Iako su kontrolisali igru tokom većeg dela susreta, sve šanse Portugalaca sprečio je sjajni golman Ukrajine Andrij Pjatov.

Znali smo kakav će biti njihov plan igre. Igrali smo veoma dobro, ali nismo pobedili. U prvom poluvremenu nismo mogli da kontrolišemo igru na sredini terena, ali su naši igrači pokušavali i stvarali šanse. U nastavku smo ulaskom Souze i Silve pokušali da igramo sa oba krila i da rizikujemo. Ovo je nepravedan rezultat jer smo zaslužili pobedu - rekao je Santos.

SELEKTOR SRBIJE UVELIKO RAZMIŠLJA O PORTUGALU! Krstajić sanja Ronalda!

POLJAK NA CENTRU U LISABONU! Evo ko sudi Srbiji protiv Portugalije, nije se proslavio na Mundijalu!

SRBIJO, NEMA ČEGA DA SE PLAŠIŠ U LISABONU! Mršavi remi Portugalaca protiv Ukrajine, Luksemburg na čelu tabele

Selektor Santos odbio je da se posebno koncentriše na partiju prve zvezde tima Kristijana Ronalda.

- Nije rešenje da razmišljamo o tome šta Kristijano misli i da pokušavamo da mu budemo u glavi. Ono što je bitno je da Portugal nije pobedio. Igrači nisu zadovoljni nakon remija i to je normalno. Oni igraju u velikim klubovima i žele najbolje rezultate. Moramo da razmišljamo o narednom meču, sa Kristijanom ili bez njega. U tome uopšte nije poenta. Moramo da se koncentrišemo na timsku igru, a ne na to da li će i kako igrati Kristijano - izjavio je Santos.

Naredna utakmica reprezentaciju Portugala čeka u ponedeljak od 20.45, kada dočekuju Srbiju, kojoj će to biti prvi susret u kvalifikacijama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija