• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2019

18:27

VALENSIJA ZNALA DA MAKSA NIJE KRPA ZA BACANJE! Španci mudro ubacili klauzulu kad su Srbina prodavali Hetafeu

Fudbal

VALENSIJA ZNALA DA MAKSA NIJE KRPA ZA BACANJE! Španci mudro ubacili klauzulu kad su Srbina prodavali Hetafeu

Podeli vest

Nije se najbolje snašao srpski fudbaler Nemanja Maksimović u prvoj sezoni po dolasku u Valensiju, pa je posle skormne minutaže prodat Hetafeu, gde je preporodio karijeru, a tome su se nadali i na "Mestalji"

Da nisu želeli trajno da ga se odreknu, bez obzira na to što ga nisu samo pozajmili, već prodali, videlo se po otkupnoj klauzuli od za njih skromnih 6.500.000 miliona evra, pa će je najverovatnije aktivirati već na leto i vratiti u svoje redove srpskog reprezentativca.

Maksimović igra dobro u Hetafu, koji je trenutno četvrti na tabeli, a pošto su na "Mestalji" znali da je reč o velikom talentu koji samo sticajem okolnosti nije materijalizovao u Valensiji, oni su prepostavljali da će kad tad zablistati.

PORTUGALCI, VI STE SLEDEĆI Maksimović ponosan na saigrače: Pokazali smo da možemo!

Inače, u ugovoru koji su dogovorili sa Hetefeom, spomenuta klauzula bi se svake godine povećavala za milion, a bivši omladinac Crvene zvezde je već u prvoj godini opravdao očekivanja.

Podsetimo, Valensija je prodala Maksimovića Hetafeu za pet miliona evra, što je neznatno manje nego za šta će ga kupiti. Istina milion i po nije malo, ali za budžet španskog kluba neosetan za veliki posao koji su uradili za karijeru srpskog igrača.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija