• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2019

21:31

TADIĆ DOBIJA OGROMNA POJAČANJA! Dvojac Totenhema na korak do Ajaksa!

Fudbal

TADIĆ DOBIJA OGROMNA POJAČANJA! Dvojac Totenhema na korak do Ajaksa!

Podeli vest

Holandski Ajaks poznat je po svojoj "fabrici" talentovanih igrača koji kasnije zalude Evropu, ali ne mogu se uvek osloniti samo na "klince". Dovođenjem iskusnih Dušana Tadića i Dejlija Blinda uspeo je da proradi spoj mladosti i iskustva. Istu ideju ekipa iz Amsterdama namerava da ostvari i ove sezone

Ne treba puno diskutovati o tome koliko su upravo Blind i Tadić uticali na ovosezonsku igru Ajaksa, koji se domogao četvrtfinala Lige šampiona pobedom nad Real Madridom (4:1). U Amsterdamu nameravaju da nastave po istom receptu te će pokušati da angažuju defanzivce Totenhema Jana Fertongena i Tobija Alderveirelda.

ENGLEZI I FRANCUZI BEZ MILOSTI PREMA "ISTOČNOM BLOKU"! Sterling počistio Čehe, "trikolori" glatko protiv Moldavaca!

Iskusni Belgijanci upoznati su sa idejom sportskog direktora "kopljanika" Marka Overmarsa koji je gostujući u jednoj radio emisiji potvrdio da su prvi kontakti uspostavljeni i da posao nije daleko od realizacije.

Međutim, transferi bi trebali da se realizuju tek 2021. godine kada obojici defanzivaca ističe ugovor sa Totenhemom te će Ajaks dva odlična igrača uspeti da dobije bez plaćanja obeštećenja. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija