• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2019

21:46

SAVO MILOŠEVIĆ OTVORIO DUŠU POSLE 20 GODINA! O pljuvanju navijača, porodičnoj tragediji, ratu u Bosni...

Fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ OTVORIO DUŠU POSLE 20 GODINA! O pljuvanju navijača, porodičnoj tragediji, ratu u Bosni...

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Partizana Savo Milošević važio je za jednog od najboljih igrača sa ovih prostora krajem 20. i početkom 21. veka. Nakon gotovo dve decenije otvorio je dušu i govorio o mnogim stvarima zbog kojih bi voleo da može da vrati vreme unazad

Dosta teških situacija preživeo je bivši reprezentativac Jugoslavije. Često je dolazio u obračun sa navijačima, čak i u Beogradu, ali kada mu se desio incident sa pristalicama Aston Vile njegovoj karijeru na Ostrvu došao je kraj. On je na jednom meču pljunuo simpatizere kluba iz Birmingema.

ZAUVEK PRECRTANI! Ko je odbio selektora Krstajića više NIKAD NEĆE IGRATI ZA SRBIJU!

- Ta utakmica protiv Blekburna je i dalje najveća glupost u mom životu. Bilo je to toliko glupo, da ne znam ni zašto sam to učinio. To je jedna od onih stvari koje nikako ne možete da objasnite. Voleo bih da to nisam uradio. Bio sam mlad i to mi je bila lekcija, ali bio je i tužan način da završim karijeru u Aston Vili, jer sam voleo i klub i navijače - priznaje Milošević u intervjuu za britanski Telegraf.

Foto: Starsportphoto©

U vreme njegovog prelaska u Englesku u Bosni je buktao rat. U novom klubu bio je sjajno dočekan, ali su misli često putovale ka rodnom kraju.

- Rat je još trajao u mom kraju kada sam došao u Englesku i zbog toga mi je bilo veoma teško. Moj otac, brat, mnogo prijatelja, borili su se na srpskoj strani i zvao sam ih svakog dana da vidim šta se događa i da li je sve u redu. Trudio sam se da u Birmingemu budem uvek pozitivan, da mi focus bude na fudbalu, ali nisam uspevao. Pogotovo je ljudima u Engleskoj bilo teško za objasniti šta se zaista dešava,pa nisam mnogo ni pričao na tu temu - iskren je nekadašnji igrač Partizana.

SADA JE SVE JASNO! Evo zašto našu reprezentaciju nećemo gledati na JAVNOM SERVISU!

Pre nekoliko godina snašla ga je strašna porodična tragedija kada je deda ubio njegovog oca. Nakratko se u intervjuu osvrnuo i na taj nemili događaj.

- Ne mogu da objasnim šta se dogodilo. Ali, verujem u boga i verujem da se stvari događaju sa razlogom. Bilo je to veoma teško vreme za mene i moju porodicu, ali čuvam svoju veru u boga. Na sreću, imam troje divne dece i oni su mi pomogli da preguram sve to - rekao je Milošević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija