• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2019

23:29

(VIDEO) PROMAŠAJ GODINE! Imao priliku da matira De Heu, a onda se propisno izblamirao!

Fudbal

(VIDEO) PROMAŠAJ GODINE! Imao priliku da matira De Heu, a onda se propisno izblamirao!

Podeli vest

Reprezentativac Norveške Tarik Eljunusi uspeo je ono što mnogijma teško pođe "za nogom". Imao je priliku da donese izjednačenje svojoj selekciji protiv Španije u Valensiji, ali je od svega uspeo da se propisno obruka

Skupo je koštao promašaj ofazivca Norveške njegovu selekciju. Mogli su da poravnaju rezultat protiv moćnog protivnika, ali je Eljunusi od svega uspeo samo da se propisno izblamira i kandiduje za promašaj godine.

Poveli su domaći golom Rodriga u 16. minutu, ali je Norveška uzvratila sa bele tačke preko Džošue Kinga u 65. Međutim, na isti način (iz penala) Serhio Ramos doneo je u 71. minutu pobedu na ovom meču.

Pogledajte veliki promašaj igrača gostujučeg tima:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija