• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2019

11:12

GLEDAO SAM SMRTI U OČI, BILO JE GROZNO! Defanzivac Liverpula umalo umro kada je bio tinejdžer!

Fudbal

GLEDAO SAM SMRTI U OČI, BILO JE GROZNO! Defanzivac Liverpula umalo umro kada je bio tinejdžer!

Podeli vest

Virdžil van Dajk jedan je od najboljih defanzivaca sveta, a malo je nedostajalo da to nikada ne doživi

Pre deset godina jedva je preživeo nakon što mu je puklo slepo crveno a nakon hitne operacije doktori su rekli da je izdržao samo zahvaljujući tome što je bio u odličnom fizičkom stanju zahvaljujući treninzima. 

- Gledao sam smrti u oči, bilo je to grozno iskustvo - rekao je Van Dajk za Miror.

- Prvi put u životu fudbal mi nije značio ništa, nije mi bio važan. To je bila bitka da ostanem živ.  Majka i ja molili smo se Bogu i, iskreno, već smo razgovarali o raznim situacijama. U jednom sam trenutku trebalo je da potpišem dokumente. Bio je to testament. Da sam umro u bolnici, deo novca koji sam zaradio išao bi mojoj majci.  Niko nije želo o tome da razgovaramo ali je postojala šansa da umrem. Sećam se kako sam ležao u krevetu nemoćan, nisam mogao ništa. I kroz glavu su mi prolazile najgore stvari - prisetio je defanzivac Liverpula stašnog iskustva. 

ŠTA BI BILO, KAD BI BILO! HEROJ LIVERPULA bio na dva miliona do prelaska u Dinamo iz ZAGREBA!

ŠTA BI BILO DA SE OVO DESILO KOD NAS? Liverpul se bori za titulu, a sudija ga je UNAKAZIO!

Van Dajk je tada, kao 17-godišnjak, igrao za Groningen. Počeo se žaliti na bolove u stomaku na treninzima, ali odbio da prestane sa radom. Kada mu se stanje pogoršalo u narednih 48 sati, nije otišao kod doktora. Nakon što ga je saigrač ipak nagovorio, doktori su ga prvo vratili kući, rekli mu da će biti dobro i dali mu tabelete protiv bolova. 

Foto: reuters

Ali, njegova majka je ipak pozvala Hitnu pomoć kada je videla u kakvom je stanju, a on je posle operacije pet dana bio na bio na intenzivnoj nezi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija