• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2019

16:38

(VIDEO) ZAR NEMAŠ DRES JUVENTUSA? Ronaldo se našalio sa navijačem Reala!

Fudbal

(VIDEO) ZAR NEMAŠ DRES JUVENTUSA? Ronaldo se našalio sa navijačem Reala!

Podeli vest

Najbolji fudbaler Portugala Kristijano Ronaldo boravi u otadžbini gde iščekuje duel protiv reprezentacije Srbije u Lisabonu, a pošto važi za najpopularnijeg sportistu u ovoj zemlji često ga saleću navijači aktuelnog evropskog prvaka

Jedan od njih je tražio od Ronalda da mu se potpiše na dres Reala iz Madrida, za koji je Portugalac igrao punih devet godina, što je ovaj i učinio, ali je imao i kontrapitanje:

- Zar nemaš dres Juventusa - upitao je Ronaldo navijača i uz osmeh otišao.

Porugal je posle remija sa Ukrajinom voljan da ne načini istu grešku protiv Srbije, sa kojom se sastaje u ponedeljak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija