• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2019

16:20

(VIDEO) "UBIJ SRBINA"! Ušetao sa zastavom Srbije među navijače Hrvatske, policija ga jedva odbranila!

Fudbal

(VIDEO) "UBIJ SRBINA"! Ušetao sa zastavom Srbije među navijače Hrvatske, policija ga jedva odbranila!

Podeli vest

Uoči meča Mađarske i Hrvatske u Budimpešti (18.00) izbegnut je veliki skandal u glavnom gradu reprezentacije domaćina. Nepoznati mladić ušetao je u deo grada u kom su bili navijači "vatrenih" i jedva izvukao živu glavu

Nepoznati mladić vraćao se sa košarke. Tapkajući loptu prošao je kroz ulicu u kojoj su navijači Hrvatske imali "zagrevanje" pred okršaj sa Mađarskom, a onda...

VRAĆA SE IZ PENZIJE! Bivši kapiten Hrvatske ponovo oblači reprezentativni dres!

Usledili su povici "Ubij Srbina", a nekoliko navijača zaletelo se ka momku koga je mađarska policija uspela da sačuva od većih problema.

Nekoliko pristalica selekcije Zlatka Dalića pravdali su se kod policajaca da je momak provocirao sa zastavom, te da su nadležni organi odradili dobar posao.

Podsetimo, meč Mađarska - Hrvatska igra se od 18.00 u Budimepšti, a gostujuća reprezentacija imaće podršku oko 1,500 svojih navijača.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Viktor Orban je veliki državnik. U to niko ne treba da sumnja. A ustaše su svuda ustaše. Njihova patološka mržnja razjeda najviše njih same. Srbija zna ko su joj i partneri i prijatelji.

kiza

pre 5 godina

Ovi iz NDH umislili da su neke velike face, pa odredjuju zakone i pravila ponasanja i u drugim drzavama. Boze spasi nas budala

Knezo

pre 5 godina

Stari nismo mi umislili ,mi jesmo velike face...

Orthodox

pre 5 godina

@Knezo Koje bre face vi xD , jos da bude komicnije VELIKE xD ahhahah pa ti si mi ulepsao dan :D Vi da ste face vi ne bi narod onoliki proterali , a posle cvikate ko pi*ke kad vam dodjemo na granice , i trazite sudjenje ljudima koji stite iste te koje ste najurili iz "Lijepe vase" ... Sramna ste vi nacija , istorijske cinjenice ili fakti , samo dokazuju da ste ako ne , bar narod za zaljenje , ne mozete vi ni vama pomoci , vi cete kao i uvek biti samo konjusari Nemacke i zapada , nas ce i dalje kako pokazuje ovaj zapad i ova politika ubijati , al sluge i robovi nikad biti necemo. Pusite im i dalje , garant to radite najbolje xD . Poz iz Srbije. Robe...

Jebac

pre 5 godina

Jeste ali samo u svojim očima.....inače vi ste samo čoporativni degenerici, zločinci i rasisti sa ugrađenim vatrikanskim čipom đavola koji reži i laje na sve što je pravoslavno!!! Vas treba ograditi bodljikavom žicom, proglasiti tu teritoriju komplet za karantin i sprovesti detaljna i specijalistička istraživanja i ispitivanja bolesti, te odrediti na osnovu nalaza terapiju ako je izlečenje uopšte moguće....eto to ste vi, žohari u ljudskom obliku!!!!!!!!!!

Ana

pre 5 godina

Kako prljaju i blamiraju Madjarsku tim prostackim ponasanjem.

voja

pre 4 godine

pa vidite kakve nesmisljene pesme navijacke imaju kao da su im albanci pravili stihove ,a najzesca je i istinita ona o pijanim navijacima,pa oni jedino drogirani i pijani mogu biti u centu skandala i paznja,a nakraj sta nas srbe to briga i nevidim razlog zasto to nama forsiraju srpske novine koga jos briga za us,,se

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija