• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2019

17:26

(VIDEO) SKANDAL U DOBANOVCIMA! Palo pesničenje fudbalera Budućnosti i Metalca, domaći pretili gostima da "mnogo zatežu"!

Fudbal

(VIDEO) SKANDAL U DOBANOVCIMA! Palo pesničenje fudbalera Budućnosti i Metalca, domaći pretili gostima da "mnogo zatežu"!

Podeli vest

Nema mira u Prvoj ligi Srbije jer je samo nekoliko dana posle skandala na meču između Zlatibora i Sinđelića izbio novi u Dobanovcima gde su se sastali domaća Budućnost i Metalac iz Gornjeg Milanovca, a meč su obeležile nemile scene i pesničenje igrača oba tima

Domaća Budućnost je slavila posle preokreta sa 2:1, a pri vođstvu gostiju od 1:0 došlo je do ozbiljne tuče između igrača koja je okončanja isključenjem po jednog fudbalera na obe strane.

Da je po sredi bilo i elemenata neregularnosti, otrkio je sportski direktor Metalca Bojan Leontijević, koji je portalu Hot Sport otrkio da su im domaći prigovarali da mnogo zatežu.

- Od samog dolaska na stadion, pa i u toku utakmice nikome nije bilo jasno zašto mi toliko "zatežemo" mada ne znam šta to tačno znači, s obzirom da svaku utakmicu igramo sa identičnim pristupom, a to je da na krajnje sportski način nadvisimo protivnika. Sa druge strane domaćinu danas trebaju bodovi, vrlo zanimljivo, kao da nama manje trebaju - izjavio je Leontijević.

Stanje na tabeli je takvo da je dobanovačka Budućnost 12. na tebeli sa 32 boda, dok je Metalac šesti sa 45.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sport

pre 5 godina

Pod hitno uvesti nadzor i rigorozne kazne za sve podstrekače i izazivače nereda na terenu i van terena. U šumadijsko raškoj zoni je opšte poznato kabadahijsko ponašanje "čelnih ljudi" FKSušica kako prema sudijama, tako i prema protivničkim igračima i trenerima, naravno to niko ne sankcioniše, a ako se desi da nekom padne glava tada će svi da peru ruke. Žalosno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija