• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2019

21:22

PRVI SRBIN U ČETIRI NAJJAČE LIGE! Nastasić napušta Šalke?

Fudbal

PRVI SRBIN U ČETIRI NAJJAČE LIGE! Nastasić napušta Šalke?

Podeli vest

Fudbaler Šalkea Matija Nastasić mogao bi ovog leta da promeni klub. Za njegove usluge zainteresovano je nekoliko timova iz Španije

Kako prenosi španski mediji, za našeg štopera interesovanje je pokazalo nekoliko ekipa, ali je najkonktnija (za sada) bila Sevilja. Nastasić je igrao prijateljski meč upravo protiv ekipe sa "Sančez Pishuana" pre nekoliko dana, a navnodno tada su i ostvareni prvi kontakti.

JOŠ JEDNO POJAČANJE NA "MARAKANI"! Defanzivac Bajerna napušta Nemačku!

Sportski direktor Monći vratio se u Sevilju, a prve želje u letnjem prelaznom roku su mu upravo Srbin i bek Pari Sen Žermena Dani Alves. Naš defanzivac ima važeći ugovor sa klubom iz Gelzenkirhena do 2022. godine tako da u Nemačkoj ne moraju da brinu za obeštećenje.

Ako bi pojačao španski klub, Nastasić bi postao prvi srpski fudbaler koji je igrao u četiri najjače evropske lige. Neki poput Filipa Đuričića, Slobodana Rajkovića, Zdravka Kuzmanovića, Marka Pantelića, Darka Kovačevića ili SavaMiloševića su igrali u tri od četiri najjače lige, ali niko u sve četiri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija