• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2019

10:14

BARSELONA POSLALA LJUDE U LISABON ZBOG JOVIĆA! Srpski napadač protiv Portugala kupuje mesto na "Kamp Nou"

Fudbal

BARSELONA POSLALA LJUDE U LISABON ZBOG JOVIĆA! Srpski napadač protiv Portugala kupuje mesto na "Kamp Nou"

Podeli vest

Fudbalski klub Barselona toliko je ozbiljno zagrizla za srpskog napadača Luku Jovića da će u ponedeljak uveče na lisabonskom stadionu "Luž" imati ljude koji su specijalno poslati da ga gledaju, piše Mundo Deportivo

Lider španskog prvenstva je put prestonice Portugala poslao nekadašnjeg fudbalera ovog tima Erika Abidala i sportskog direktora Ramona Planjesa kako bi se uživo uverili u kvalitete srpskog napadača koji dominira ove sezone u dresu Ajntrahta iz Frankfurta.

U Barseloni trenutno vagaju između Jovića i napadača Atletiko Madrida Antoana Grizmana, koji je čini se mnogo teža opcija od Srbina.

BARSA POLUDELA ZA JOVIĆEM! Cena će ići i preko 70 miliona, Portugal finalni ispit

(VIDEO) JOVIIIIIIIIIĆ! Srpska MAŠINA načela Nemce POSLE SAMO 12 MINUTA!

Jović je pre pet dana postigao gol u prijateljskom meču protiv Nemačke, nedavno je i zatresao mrežu Intera koja je timu iz Frankfurta obezbedila plasman u četvrtfinale Lige Evrope, pa nema sumnje da će evenutalnim golom Portugalcima sebi kupiti mesto na "Nou Kampu" naredne sezone.

Podsetimo, bivši napadač Crvene zvezde je pod ugovorom sa Benfikom, koji će na leto biti otkupljen od strane Ajntrahta, a onda na nemačkom klubu ostaje da vidi kojoj ponudi za Srbina će se najpre privoleti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija