• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2019

12:41

(VIDEO/FOTO) CELA ITALIJA SE STIDI KOMENTATORA SEKSITE! U toku prenosa vređao ženskog sudiju!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) CELA ITALIJA SE STIDI KOMENTATORA SEKSITE! U toku prenosa vređao ženskog sudiju!

Podeli vest

Italijanski sportski komentator Serđo Vekio suspendovan je od stane svoje TV kuće zbog seksističkog komentara na račun ženskog sudije neposredno pre duela između Agropolija i San Anjea

U živom prenosu, na očigled auditorijuma, komentator je žestoko optužio Italijanski fudbalski savez što se upustio u ideju da delegira ženu za ovaj fudbalski susret.

- Odvratno je videti žene koje sude u ligi gde kompanije troše stotine hiljada evra. Ovo je šala Saveza - rekao je komentator u trenucima dok je arbitarka proveravala da li je sve u redu sa mrežom na golu.

Zbog ovoga je Udruženje novinara pokrenulo postupak protiv njega i izreklo suspenziju, ali time ga nije previše obeshrabrilo budući da je na društvenim mrežama nastavio sa teškim rečima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija