• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2019

08:25

SKANDAL MAJSTOR! Vranješ peckao Bosance posle šok remija: Jesam i sad kriv?

Fudbal

SKANDAL MAJSTOR! Vranješ peckao Bosance posle šok remija: Jesam i sad kriv?

Podeli vest

On je uvek u centru pažnje i kada je na terenu, ali i kada je van njega. Ognjen Vranješ ponovo je uspeo da naljuti sve navijače reprezentacije Bosne i Hercegovine

Ekipa Roberta Prosinečkog je na svom terenu odigrala nerešeno protiv Grčke u kvalifikacijama za EP. Vodili su sa 2:0, ali su posle crvenog kartona Miralem Pjanića potpuno stali za konačnih 2:2. 

Na ovom meču Prosinečki nije računao na Vranješa. Defanzivac je precrtan iz nacionalnog tima što zbog sporne tetovaže, ali i zbog afere sa Jelenom Karleušom. On kao da je jedva dočekao remi nacionalnog tima.

KVALIFIKACIJE! Pjanić od heroja do tragičara, "deka" Kvaljarela ispisao istoriju Italije, Španija mršavo sa Maltom, ludi preokreti

Posle meča imao je jasnu poruku.

Ovo samo u Bosni ima, da sam ja glavni krivac što se utakmica završila sa 2:2 - poručio je Vranješ na društvenim mrežama.

Navijači BiH su poludeli, a čini se da je ovaj fudbaler u većem problemu nego Robijeva ekipa. Više ne trenira ni sa drugim timom Anderlehta, prebačen je u mladu ekipu i veliko je pitanje gde će igrati naredne sezone.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloš

pre 5 godina

Dečko, mlad si i ne kapiraš da moraš da radiš na tome da postaneš pre svega bolji čovek. Nisi loš fudbaler ali si daleko od svetske klase, moraš i na tome da poradiš. Sve u svemu, težak posao te čeka.

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija