• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2019

10:32

TRAŽI GA POLA EVROPE A NIJE IGRAO ZA SRBIJU! Da li je Jović ljut na Krstajića?!

Fudbal

TRAŽI GA POLA EVROPE A NIJE IGRAO ZA SRBIJU! Da li je Jović ljut na Krstajića?!

Podeli vest

Protiv Nemačke je dao gol, ali protiv Portugala nije dobio ni šansu. Luka Jović je ceo meč posmatrao sa klupe, a stiglo je i objašnjenje od selektora Mladena Krstajića

- Planirao sam da ga uvedem ako bude potrebe da, ne daj Bože, jurimo rezultat. Da zaigramo sa dva špica... To je bila opcija za slučaj - objasnio je Krstajić za "Žurnal".

 

SRBIJO, BUDI PONOSNA NA OVE MOMKE! Veliki bod protiv prvaka Evrope za bolju budućnost reprezentacije!

Selektor je otkrio i da li se mladi napadač naljutio na njega što nije dobio šansu.

- Taman posla. Luka Jović je dobar dečko, razgovarao sam sa njim... - zaključio je Krstajić.

Srbija zaista ima dva odlična napadača, a na selektoru je da pronađe način da nađe mesto i za Aleksandra Mitrovića i Luku Jovića.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bozana

pre 5 godina

Ja da sam na njegovom mjestu bi bila ljuta al ti Krstajicu znas najbolje. Ako nije mogao citavu utakmicu da odigra mogao je barem drugu polovinu da sebe dokaze da vrijedi jer se otimaju za njega mnogo je skauta doslo da ga gleda bas na toj utakmici al ti nisi nasao za zgodno da Jovic igra. Za mene ti ne zasluzujes pohvale za rezultat sa Portugalom aJovicu svu srecu ovog svijeta

Jadovno

pre 5 godina

Božana, kao sto vidimo ne razumeš fudbal jer niti si ikad bila trener ili vodila kakav klub. Imaš pravo na svoje mišljenje koje je je zasnovano na emocijama a ne razumu i pameti!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija