• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2019

11:22

(VIDEO) GDE SU, ŠTA RADE! Ovo je jedini taksista koji je STVARNO dao gol na večitom derbiju!

Fudbal

(VIDEO) GDE SU, ŠTA RADE! Ovo je jedini taksista koji je STVARNO dao gol na večitom derbiju!

Podeli vest

Život piše romane... Nikada ne znamo šta nam nosi sutra. Navijači Partizana se sećaju Nikole Vujovića. Čovek koji je postigao gol na večitom derbiju sada radi kao taksista, potpuno je promenio profesiju

Vujović nije ostavio neki dubok trag u Partizanu, ali... Pristalice tima iz Humske pamte golčinu sa 136. večitog derbija. On je tada pocepao mrežu Crvene zvezde i na neki način nestao.

(VIDEO) TOTALNI OBRT! Savo Milošević je nekada žestoko udarao na UPRAVU PARTIZANA!

Vujović je u Partizan stigao iz Mogrena 2009. godine u transferu vrednom 400.000 evra, a deo duga crno-beli su tek nedavno isplatili.

Tokom karijere nastupao je za Budućnost, Akratitos, Mogren, Čelik, Lovćen, Cetinje, Kom i Mornar. Vujović je uslikan u svom taksiju, a autor ove fotke imao je zanimljiv komentar.

- Jedini taksista koji ne laže da ga je dao na večitom derbiju - jasna je poruka...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija