• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2019

13:08

GRUJIĆ OTVORENO! Srbin želi da ostane u Herti, Liverpul se pita!

Fudbal

GRUJIĆ OTVORENO! Srbin želi da ostane u Herti, Liverpul se pita!

Podeli vest

Srpski fudbaler Marko Grujić izjavio je da bi voleo da ostane u Herti još dugo ukoliko Liverpul nema velike planove sa njim

Grujiću pozajmica ističe na leto, kada bi trebalo da se javi klubu sa Enfilda, ali je već sada izrazio želju da ostane u Berlinu.

- Osećam se komforno u Berlinu. Herta mi je dala veliku šansu da igram u Bundesligi, još sam mlad i, ako se izuzmu povrede, vreme u Herti je sjajno. Mogu da pokažem sve kvalitete - rekao je Grujić za "Bild".

Bivši đak Crvene zvezde ističe da mu je prioritet da nastavi da se razvija.

- Nažalost, ne odlučujem ja. Ukoliko bih odlučivao, ostao bih u Herti još godinu dana, možda čak i dve. Hoću da potvrdim ime i napredujem, a to je jedino moguće ako igram svaku utakmicu.

RAT ZA SRBINA! Real daje neverovatnu sumu za Jovića!

Isto tako, nema ništa protiv ni da trajno postane fudbaler Herte.

- Herta je moj favorit. Voleo bih i dugo da ostanem. Ako ikada Liverpul bude želeo da me proda bilo bi sjajno kada bi došla ponuda Herte - rekao je Grujić, dodavši da je velika konkurencija u Liverpulu i da mu je u ovom trenutku najvažnije da igra.

Koliko se 22-godišnji vezista adaptirao u Herti najbolje govori izjava trenera Pala Dardaija da je "Grujić najbolji vezista tog kluba u proteklih 20 godina".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija