• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2019

19:57

LICITACIJA MOŽE DA POČNE! Stigla nova ponuda za Jovića, Barselona mora brzo da reaguje!

Fudbal

LICITACIJA MOŽE DA POČNE! Stigla nova ponuda za Jovića, Barselona mora brzo da reaguje!

Podeli vest

Naš reprezentativac Luka Jović već mesecima je glavna tema mnogih svetskih medija. Mladi napadač nalazi se na radaru velikog broja fudbalskih moćnika, a nakon što se pojavila informacija da je Inter prvi krenuo u napad, stigao je odgovor još jednog kluba

Nakon što je prve kontrektne poteze oko dovođenja našeg centarfora napravio Inter, licitacija za potpis jednog od najtraženijih fudbalera Evrope se nastavlja, a u trku se uključio Bajern iz Minhena.

(FOTO) BAJERN OBORIO KLUPSKI REKORD! Defanzivac Atletika prešao u Minhen za 80 miliona evra!

Kako prenosi "ESPN", klub koji je u jednom trenutku važio za prvog kandidata da u svoje redove dovede napadača ponovo je izbio u prvi plan. Naime, u celom poslu trebalo bi da presudi dobro poznanstvo Jovića sa trenerom "bavaraca" Nikom Kovačem, koji je i doveo Srbina u Frankfurt.

- Ne znam. Ne mogu sa sigurnošću da kažem jer ne mogu da znam šta se dešava meni iza leđa. Mogu samo da potvrdim da zvanično nije bilo kontakta - rekao je sporstki direktor Ajntrahta Fredi Bobić.

RAT ZA SRBINA! Real daje neverovatnu sumu za Jovića!

Međutim, mnogi svetski mediji smatraju da su ponude na adresu nemačkog prvoligaša već uveliko počele da stižu, a uskoro se očekuje da se čitavoj trci pridruži i Barselona, koja po mišljenju mnogih ima najveće šanse da dovede Jovića, naravno, zbog finansijkih kapaciteta. Bajernu su šanse umanjenje nakon što je izdvojio čak 80 miliona evra za Lukasa Ernandeza iz Atletiko Madrida, pa imaju ograničeni budžet kada su u pitanju novi dolasci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija