• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2019

11:29

EVROPA SE TRESE! Zidan pravi moćan tim, dobio POLA MILIJARDE EVRA ZA POJAČANJA!

Fudbal

EVROPA SE TRESE! Zidan pravi moćan tim, dobio POLA MILIJARDE EVRA ZA POJAČANJA!

Podeli vest

Real je ove sezone totalno podbacio, pa kreće u ofanzivu. Kako prenosi "Lekip", uprava "kraljevskog" kluba treneru Zinedinu Zidanu dala na raspolaganje čak pola milijarde evra za pojačanja

Zidanu na ruku definitivno ide i činjenica da sva trojica imaju veliku želju da dođu u Real, ali i sva trojica su u klubovima koji im u ovom trenutku ne mogu da garantuju osvajanje najvećih trofeja. 

Pod naslovom "Rojal kazino", pomenuti izvor podseća da je Real minule sedmice ponovo počeo pregovore sa Čelsijom oko dovođenja Edena Azara koji vredi 150 miliona evra.

Problem predstavlja nedavna kazna FIFA, po kojoj londonski "plavci" ne mogu da dovode nove igrače u dva naredna prelazna roka. "Plavci" sigurno žele da ga zadrže bar dok kraja suspenzije, ali je Belgijanac više nego zainteresovan da pređe u Madrid, tim pre što mu je upravo Zidan idol.

 

 

 

 

Foto: reuters

Kilijan Mbape

Kilijan Mbape odavno je želja Reala, videćemo da li će ga Zidan ovog leta dovesti na "Bernabeu". Navodno su Španci spremni da plate PSŽ-u 280 miliona evra za njegov transfer. Pitanje je samo da li su Parižani spremni da se odreknu jednog od najboljih fudbalera sveta. 

Foto: reuters

Pol Pogba

Što se Pogbe tiče, ugovor sa Junajtedom mu ističe 2021, a ESPN prenosi da će klubu ruke biti vezane ako Pogba bude želeo da pređe u Real. Njegov agent Mino Rajol poručio svim klubovima koji bi da dovedu Pogbu da moraju da odvoje 16 miliona neto godišnje plate za ovog klijenta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija