• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2019

16:27

GOVORE ZA MENE DA SAM KU*VIN SIN! Mesi prošao kroz pakao posle Mundijala, a reči sina su ga baš ZABOLELE!

Fudbal

GOVORE ZA MENE DA SAM KU*VIN SIN! Mesi prošao kroz pakao posle Mundijala, a reči sina su ga baš ZABOLELE!

Podeli vest

Postojala je šansa da najboji fudbaler Argentine Lionel Mesi prošlog leta osvoji Svetsko prvenstvo i opovrgne tvrdnje kako "ništa nije uradio u reprezentaciji", ali su se kola "gaučasa" zaglavila u Rusiji već u osmini finala i kritike su ponovo došle u prvi plan

Sa više od polugodišnje vremenske distance, Mesi kaže da je njegova porodica mnogo propatila zbog salvi uvreda koje su njegovi sunarodnici izrekli ne štedeći reči prema ovom asu.

Da se nismo plasirali na Svetsko prvenstvo, to bi bila jedna od najvećih blamaža naše reprezentacije. Pričali smo kako da se poboljšamo. Porodica  i prijatelji su ti koji pate zbog svih laži koje se govore o meni, a govorili su za mene da sam ku*vin sin - rekao je Mesi u intervjuu za Radio 94.7 Club Octubre.

Zbog svih neprijatnosti koje je doživeo, Mesiju je kroz glavu prošla ideja da se izoluje od sveta i zauvek zaboravi državni tim.

- Razmišljao sam da se zaključam, da budem jedino sa porodicom i zaboravim na to sve. Hteo sam da pobegnem iz reprezentacije - naveo je Mesi.

As Barselone je naveo da ga čak i sin pita zašto ga toliko "pljuju" u domovini, a da mu svi članovi porodice već duže vreme savetuju povlačenje iz reprezentacije.

Argentinac je otkrio i da se nikad ne bi vratio u državni tim da ga novo rukovodstvo nije pozvalo nazad.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija