• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2019

19:01

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA! Legendarni fudbaler saopštio ime novog Grizmanovog kluba!

Fudbal

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA! Legendarni fudbaler saopštio ime novog Grizmanovog kluba!

Podeli vest

Gde ima dima, ima i vatra. Tako bi mogle da se opišu spekulacije oko selidbe Antoana Grizmana iz Atletiko Madrida. Nekadašnji fudbaler "jorgandžija", čuveni Urugvajac Dijego Forlan otkrio je gde će Francuz preći naredne sezone

Odlični Francuz najverovatnije će na kraju tekuće takmičarske godine promeniti klub. Nakon pet godina u glavnom gradu Španije, očigledno je vreme za nove izazove.

(FOTO) BAJERN OBORIO KLUPSKI REKORD! Defanzivac Atletika prešao u Minhen za 80 miliona evra!

Nekadašnji fudbaler "jorgandžija" i legenda urugvajske reprezentacije Dijego Forlan otkrio je da Inter na leto sprema rokadu u napadu, a da je prva meta upravo Grizman.

- Da je Grizman ostao u Atletiku, postao bi legenda, ali to se neće desiti. Ljudi iz Intera su mi rekli da će ga dovesti kada prodaju Maura Ikardija - otkrio je Forlan.

(FOTO) NE, NE, NE I NEEEE! Navijači šokirani, evo kako izgleda novi dres Juventusa!

Nema sumnje da nas čeka vrelo leto, a pored milanskog kluba za Francuza se još od ranije interesuje Barselona koja je navodno spremna da plati čak 100 miliona evra. Ukoliko Inter zaista proda Ikardija, nema sumnje da će moći da parira španskom klubu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija