• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2019

13:02

SUPERLIGA SPREMA BOMBU! Ova igrica će podići FUDBALSKU SRBIJU na noge!

Fudbal

SUPERLIGA SPREMA BOMBU! Ova igrica će podići FUDBALSKU SRBIJU na noge!

Podeli vest

Poslednjih nekoliko godina ljubitelji fudbala širom svet poludeli su za "Fantazijem"! Iz nedelje u nedelju, iz kola u kolo sastavljaju svoj tim po posebnim pravilima, bore se za poene i što bolje mesto na tabeli. Došlo je vreme i za "Fantazi fudbal Superligu"

Koliko puta ste sedeli u kafiću i čuli rečenicu, "Ne mogu da verujem da sam izbacio Auguera" ili "Jao, pa meni Salah nije kapiten".

Igranje "Fantazija" sada će biti moguće i za domaću ligu. "Zašto Milojević nije stavio Pavkova" i "Koliko će golova sada dati Haskić", moguća su pitanja koja će zameniti ona standardna u "Fantazi" krugovima. 

TEŠKA VREMENA! Legendarni Saša Ilić poslao jaku poruku "grobarima"!

Od naredne sezone Superliga će biti deo ove popularne igrice.

Napravili smo sporazum sa jednom firmom iz Izraela koja će raditi oficijelnu igricu menadžer za našu ligu, gde ce biti više prostora za makreting kroz tu igricu. "Fantazi" igrica Superliga biće aktivna od juna meseca. Kreiramo i radimo u smeru da pokušamo da pravimo male korake i da otvaramo nove poslove koji su u interesu obe lige (Superlige i Prve lige Srbije, prim. aut) - otkrio je za "Telegraf" generalni sekretar Superlige Darko Ramovš.

Ljubitelji "Fantazija" da li ste spremni? Ovo će biti više nego težak izazov...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija