• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2019

16:57

(VIDEO) AGONIJA "VUČICE"! Ma, kakav derbi, Napoli RAZMONTIRAO Romu!

Fudbal

(VIDEO) AGONIJA "VUČICE"! Ma, kakav derbi, Napoli RAZMONTIRAO Romu!

Podeli vest

U derbiju 29. kola Serije A Napoli je u Rimu ubedljivo savladao Romu rezultatom 4:1 i gurnuo "vučicu" u još veće probleme

"Vučica" je sve dalje od mesta koje vodi u Ligi šampiona. Nakon ovog poraza zauzima šesto mesto i Milan joj sada beži četiri boda, dok je Napoli ostao na drugoj poziciji sa 63 boda, lider Juve je nedostižan, ali  Napolitanci imaju 10 bodova više od trećeplasiranog Intera.

Romi je ovo inače bio drugi vezani poraz, a treći na poslednje četiri utakmice, dok je Napoli vezao dve pobede. 

Već u drugom minutu Milik je šokirao domaćine, koji su se ipak vratili u život do kraja poluvremena. Peroti je sa bele tačke u četvrtom minutu nadoknade vremena izjednačio rezultat na 1:1. Međutim, to je bilo sve od očajnih Rimljana. Za samo pet minuta Napolitanci su dotukli rivale. Prvo je prednost u 50. vratio Mertens, a Verdi je pet minuta kasnije povećao prednost na 3:1. 

Roma je imala šansu da uvede meč u neizvestan finiš, ali je Nzonzi pogodio prečku. To je deset minuta pre kraja utakmice kaznio Amin, koji je postavio konačnih 4:1.

Kolarov je igrao od prvog minuta za Romu, kao i Maksimović za Napolitance. Jedan i drugi su zaradili po žuti karton tokom utakmice.


Fiorentina je nastavila sa lošim partijama, odigrala je samo 1:1 sa Torinom pred svojim navijačima. Ljubičastima je to peti meč u nizu bez pobede. 

Povela je "viola" posle sedam minuta igre, pogotkom Simeonea, ali je već u 34. bilo 1:1. U nastavku je domaćin mogao do pobede ali je prokockao silne šanse. Sreće pred golom bikova nisu imali Simeone, Mirijel, Miraleš.

Milenković je odigrao ceo meč za Fiorentinu, a Lukić za Torino. 

SERIJA A 

29. kolo 

Nedelja

Parma - Atalanta 1:3 (1:1)
(Žervinjo - pašalić 24, Zapata 75, 90+4)

Frozinone - SPAL 0:1(0:1)
(Vicari 13)

Fiorentina - Torino 1:1 (1:1)
(Simeone 7 - Baseli 34)
 
Roma - Napoli  1:4 (1:1)
(Peroti 45+4 - Milik 2, Mertens 50, Verdi 55, Amin 80)

Bolonja - Sasuolo 18.00
Inter - Lacio 20.30

Petak

Kjevo - Kaljari  0:3 (0:3)
(Pizakane 16, Žoao Pedro 33, Jonica 44)

Subota

Udineze -  Đenova 2:0 (1:0)
(Okaka 4, Mandragora 61)

Juventus - Empoli 1:0 (0:0)
(Ken 72)

Sampdorija - Milan 1:0 (1:0)
(Defrel 1)

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija