• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

01.04.2019

07:00

(VIDEO) NISAM NAMERNO PUSTIO GOL VOJVODINI! Golman Dinama iz Vranja progovorio o neverovatnom kiksu!

Fudbal

(VIDEO) NISAM NAMERNO PUSTIO GOL VOJVODINI! Golman Dinama iz Vranja progovorio o neverovatnom kiksu!

Podeli vest

Nisam namerno pustio gol Vojvodini, bio je to nesrećan slučaj, tvrdi golman Dinama iz Vranja Nikola Perić (27)

Vranjanci su u subotu poraženi od Vojvodine na svom terenu sa 3:1 u 28. kolu Superlige, a meč je obeležio drugi gol Novosađana, koji je pao nakon velike Perićeve greške.

Čuvar mreže Vranjanaca pokušao je da ispuca loptu glavom, ali ju je zakačio tako da se ona odbila o zemlju i prošla ispod njega, posle čega je Bojan Matić lagano povisio na 2:1. Nakon tog kiksa, mnogi su se setili bivšeg golmana Dinama Uroša Đurića, koji je u prvom delu sezone protiv Partizana primio gol kroz ruke, pa su ga iz kluba optužili da je namestio utakmicu zbog kockarskih dugova.

Odbranio zicere

Častio bivši klub

U Vojvodini sam proveo pet godina, i ako je neko imao motiv da se dokaže protiv njih, to sam ja
Nikola Perić, golman Dinama

Perić za naš list objašnjava kako je došlo do toga da pogreši protiv svog bivšeg kluba.

- Bio je to nesrećan slučaj. Kada je lopta išla ka meni razmišljao sam da li da je ispucam nogom ili glavom, pa sam odlučio da intervenišem glavom. Lopta je propala i desio se gol Vojvodine. Zaista ne bih voleo da se moje ime spominje u negativnom kontekstu i da se dovodim u vezu s bilo čim drugim. U Vojvodini sam proveo pet godina, i ako je neko imao motiv da se dokaže protiv njih, to sam ja. U prvom poluvremenu sam odbranio dva zicera, žao mi je što smo na kraju poraženi, ali čvrsto verujem da možemo do opstanka u eliti - kaže Perić.
 

Obrukao se i Donaruma

 

Neverovatan kiks prošle subote napravio je i jedan od najboljih svetskih golmana, Đanluiđi Donaruma. Njegov Milan poražen je na gostovanju od Sampdorije sa 1:0, a upravo je njegova greška odlučila utakmicu. Italijanski reprezentativac je posle svega 32 sekunde od početka meča dodao loptu napadaču Sampdorije Gregoaru Defrelu, a Francuz ju je prosledio u praznu mrežu. Ispostavilo se da je to bio odlučujući detalj utakmice, pošto Milan do kraja nije uspeo ni da izjednači, a kamoli preokrene rezultat.

Predsednik i trener Dinama iz Vranja Dragan Antić zvani Recko kaže za Informer da ništa nije zamerio svom golmanu i njegov kiks nije ni nalik onom koji je napravio Uroš Đurić protiv Partizana.

- Nema to nikakve veze s nameštaljkama. Razumem da se sad sve gleda kroz slučaj golmana Đurića, koji je pustio gol protiv Partizana, ali Perić je ispravan i častan momak. On je pre tog nesrećnog gola imao nekoliko vrhunskih odbrana. Baš sam juče pričao s njim, ništa mu nisam zamerio. Kaže mi da je hteo glavom, pa nogom, pa se vratio da ispuca loptu glavom, ali lopta je zbog vetra propala i primili smo nesrećan gol. Šteta, mogli smo do boljeg rezultata, sudija je propustio da dosudi penal za nas - kaže Antić.

Uskoro štrajk

Prvi čovek vranjskog superligaša otkriva i da klub potresa velika finansijska kriza.

- Moji igrači verovatno će početi da štrajkuju jer tri meseca nisu primili platu. Za sve su krivi ljudi iz gradske vlasti, koji su ove sezone, kada smo ostvarili istorijski uspeh i plasirali se u Superligu, smanjili budžet za sport. Ne daju nam ništa i sad nemamo para da platimo igrače. Iz svog džepa igračima dajem 50-100 evra svaki dan, ali nemam ni ja milione. Igrači imaju motivaciju da opstanu u ligi, ali kako da igraju, kad znaju da nema para. Nisu oni klošari da igraju bez novca - zaključuje Antić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija