• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2019

23:22

"RUŽNO JE, ALI KOGA BRIGA"! Trener Liverpula veruje u titulu nakon trke sa "najboljima na svetu"!

Fudbal

"RUŽNO JE, ALI KOGA BRIGA"! Trener Liverpula veruje u titulu nakon trke sa "najboljima na svetu"!

Podeli vest

Liverpul je posle velike drame i mnogo sreće stigao do nove pobede u Premijer ligi protiv Totenehama (2:1). Svestan je i trener Liverpula Jirgen Klop kako je njegov tim stigao do trijumfa, ali ne mari puno zbog toga

Tobi Aldevejreld nespretno je reagovao u 90. minutu i tako autogolom doneo veliku pobedu Liverpulu.

(VIDEO) OVAKO SE OSVAJA ŠAMPIONSKA TITULA! Sreća je uz "Redse", autogol u 90. minutu za nastavak sna o tituli LIverpula!

- Rekao sam da postoji 500 načina da pobedite utakmicu, a danas smo to učinili krajnje ružno. Koga briga? Baš sam srećan što nismo podlegli pritisku, što se nismo slomili. Rival za titulu nam je najbolji tim na svetu, Mančester Siti, teško je juriti se s njim - ne „luduje“ Nemac za utiskom, već za brojevima u finišu sezone.

Na sedam kola do kraja šampionata Liverpul ima dva boda prednosti u odnosu na Mančester siti, ali i utakmicu više, Klop veruje da je sve moguće.

SPREMITE SE ZA NAJDOSADNIJU TRANSFER SAPUNICU! Francuz ponovo pred vratima Liverpula?

- Takmičimo se protiv najboljeg tima na planeti kakav je Mančester Siti, a danas smo igrali protiv jednog od najboljih na svetu. Baš težak zadatak, zato je pobeda deluje dobro. Imamo šampionski stav. Mogli smo da igramo kvalitetnije, ali imali smo dobrih trenutaka u prvom delu. U drugom ne baš, a opet smo ga dali. Brilijantrno. Siti je prošle sezone postao prvak Engleske, a i dalje igra lepo. Sa njima moramo da se borimo ludački. Baš ovako. I da imamo izvanrednu podršku sa tribina, pulbika nas je danas gurala do krajnjih granica - dodao je Jirgen Klop.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija