• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Telegraf

02.04.2019

11:43

RECKO IZ SVOG DŽEPA PLAĆA GOSTOVANJE PROLETERU! Besparica u Dinamu, Antić najavio nove poteze protiv gradske vlasti!

Fudbal

RECKO IZ SVOG DŽEPA PLAĆA GOSTOVANJE PROLETERU! Besparica u Dinamu, Antić najavio nove poteze protiv gradske vlasti!

Podeli vest

Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić odlučio je da od sopstvenog novca finansira predstojeće gostovanje ovog kluba u Novom Sadu, gde se z sredu sastaju sa Proleterom

Kako je potvrdio Telegrafu, pošto nije mogao da računa na sredstva kluba, Antić je odlučio da iz svojih izvora spreči bruku zbog katastrofalnog stanja u kome se superligaš iz Vranja nalazi.

Četiri meseca sam čekao da se jave da sednemo i razgovaramo, tražili su da nešto potpišem i da ja garantujem da ću svoj novac izdvojiti i sredstva za Superligu, kao da je ovo moj privatni klub, a ne gradski klub, malo su se prevarili. Neće me ucenjivati, niti ću ja igrati kako oni kažu, sledeći korak je naša peticija za smenu Đorđevića i to će ceo grad da potpiše - obelodanio je Antić u razgovoru za Telegraf.

(VIDEO) RECKO DIGAO VRANJE NA NOGE! Fudbaleri Dinama protestovali, Đani delio novčanice trubačima!

Igrači i stručni štab Dinama su u ponedeljak protestovali na ulicama Vranja, a već u sredu od 18 sati ih čeka veoma važna utakmica protiv Proletera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija