• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.04.2019

15:10

ENGLEZI TVRDE! Šaćirijeva proslava protiv Srbije u "odabranom" društvu!

Fudbal

ENGLEZI TVRDE! Šaćirijeva proslava protiv Srbije u "odabranom" društvu!

Podeli vest

Britanski list Dejli Mejl proslavu gola Džerdana Šaćirija u pobedi Švajcarske nad Srbijom na Mundijalu u Rusiji (2:1), kada je rukama imitirao albanskog dvoglavog orla, svrstao je među one koje su najviše podigle buru

Kako se navodi, u direktnom sudaru u Kaljiningradu za prolaz iz grupe, odigranog prošlog juna, Šaćiri je zajedno sa saigračem Granitom Džakom pokazao simbol nacionalizma i podigao tenzije između Srba i Albanaca.

Šaćiri, rođen u Gnjilanu, i Džaka, čiji su roditelji iz Kuršumlije, za takav potez kažnjeni su od FIFA pojedinačno samo 10.000 švajcarskih franaka.

ZA SRBINA NEMA ZIME! Mitar ostaje u eliti, MOŽE DA BIRA, prvi u red stao Vest Hem!


Na listi Britanaca su i čuveno slavlje fudbalera Liverpula Robija Faulera kako "šmrče" liniju aludirajući na kokain, zatim Emanuela Adebajora kada je pretrčao ceo teren da gol za Mančester Siti proslavi ispred navijača bivšeg kluba Arsenala, Pola Gaskojna imitirajući sviranje flaute prema navijačima Seltika u velikom derbiju Glazgova, Marija Balotelija u derbiju Mančestera sa majicom "Zašto uvek ja?", Krega Belamija kada je protiv Barselone imitirao da igra golf jer je pre toga hteo upravo palicom iz tog sporta da udari saigrača iz Liverpula Džona Arnea Risea, koji mu je asistirao na Nou Kampu...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
letela letela

pre 5 godina

znak za državu u vazduhu koja koristi tudju otetu neuknjizenu teritoriju. Podstanar na divlje..

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija