• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Z.

05.04.2019

09:43

FUDBALER PAO NA ŠARM NAŠE MANEKENKE! Sofija smuvala Hrvata!

Fudbal

FUDBALER PAO NA ŠARM NAŠE MANEKENKE! Sofija smuvala Hrvata!

Podeli vest

Srpska manekenka Sofija Milošević (29) uspela je da smuva najpoželjnijeg hrvatskog neženju

Atraktivna plavuša koja je, između ostalog, poznata po vezama sa sportistima, posle sedam meseci bez dečka nedavno je počela romansu sa Antom Rebićem (25), fudbalerom Ajntrahta.

Kako prenose tabloidi iz komšiluka, prvotimac kluba iz Frankfurta i bivša devojka Viktora Troickog i Adema Ljajića sreli su se i upoznali početkom marta u jednom beogradskom hotelu. Rebić je tada došao u našu prestonicu da obavi detaljne lekarske preglede i terapije zbog povrede kolena.

Izašli su zajedno na ručak, razmenili brojeve telefona i počeli da se prate na društvenim mrežama. Međutim, čim je informacija o njihovoj vezi objavljena u medijima, Rebić je odmah otpratio Sofiju sa Instagrama.

Foto: reuters

Ante Rebić

Ne voli neiskrenost

Mladi krilni napadač u Hrvatskoj važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, a specifično za njega je i to što vešto krije svoj privatan život od očiju javnosti. Nikada nije uhvaćen sa nekom devojkom, niti je poznato sa kim je ranije bio u ljubavi.

S druge strane, Sofija Milošević je pored uspešne karijere manekenke i foto-modela, u centru pažnje bila i zbog veza sa sportistima. Dva puta je imala romansu sa teniserom Viktorom Troickim, kratko se zabavljala i sa bivšim teniserom Filipom Živojinovićem, a najozbiljnija je bila trogodišnja veza sa fudbalerom Ademom Ljajićem.

Od prošle godine lepa plavuša je solo, a nekoliko puta je priznala da joj treba novi dečko.

- Već nekoliko meseci sam sama, tako da mi treba ljubav. Taj muškarac mora da bude neko ko je pažljiv i dobra osoba. Ne volim neiskrenost i čim primetim da mi neko nešto petlja, to je ogroman minus kod mene. Dakle, neko ko je iskren i spreman da mi pruži puno ljubavi - poručila je nedavno Sofija.

ENGLEZI TVRDE! Šaćirijeva proslava protiv Srbije u "odabranom" društvu!

Razišli se mirno

Njena veza sa Ljajićem bila je puna uspona i padova, a na kraju su ipak odlučili da se raziđu. Manjak slobodnog vremena i mnogobrojne poslovne obaveze dovele su do toga da se sve ređe viđaju. Kada se vezista Torina preselio u Istanbul, na pozajmicu u Bešiktaš, definitivno su stavili tačku.

- Daljina je učinila svoje. Jednostavno, ljubav se ugasila, pa smo se razišli krajnje mirno i normalno. Verujem da upravo tako treba da bude na kraju duge veze. Adem je divan dečko i želim mu sve najbolje - rekla je tada Sofija.

 

Oprobala se i kao glumica

Poznato je da Sofija Milošević već godinama živi i radi na relaciji Beograd - Njujork. Zbog mnogobrojnih kampanja i modelinga putuje širom sveta, a nedavno se oprobala i kao glumica. Lepa plavuša je imala sporednu ulogu u trećoj sezoni naše popularne TV serije "Ubice mog oca". 
- Uzimala sam časove, a tu je i pomoć dvojice prijatelja, koji su glumci. Imala sam veliku tremu, strah da ne pogrešim, pogotovo što sam tekst čitala pred Tihomirom Stanićem. Rekli su mi da sam bila dobra - istakla je Sofija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dijaspora

pre 5 godina

Ide od ruke do ruke. Bljak! Na sta su spale devojke u Srbiji!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija