• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2019

18:42

MALO SU MU BILE UVREDE SA TRIBINA! Napadač Juventusa kažnjen zbog utakmice u Kaljariju!

Fudbal

MALO SU MU BILE UVREDE SA TRIBINA! Napadač Juventusa kažnjen zbog utakmice u Kaljariju!

Podeli vest

Mladi napadač Juventusa Mois Kin kažnjen je sa 2.000 evra zbog simuliranja faula na nedavnom meču protiv Kaljarija gde je pretrpeo velike uvrede sa tribina

Juventus je slavio na Sardiniji protiv Kaljarija sa 2:0, ali je meč ostao upamćen po rasističkim povicima sa tribina u pravcu naturalizovanog Italijana, koji je na prozivke odgovorio golom i radovanjem pred rivalskim navijačima.

BONUĆI, RAZOČARAO SI! Kapiten Juventusa branio rasiste iz Kaljarija, bivši fudbaler Junajteda mu brutalno odgovorio!

To je dalo povod da Disciplinska komisija Serije A pokrene postupak u cilju identifikovanja ljudi koji su vređali mladog napadača.

Podsetimo, ovakva reakcija Kina je donela mnogo bure, čak i negativne kritike na račun kapitena Juventusa Leonarda Bonućija, koji nije podržao saigrača.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija