• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.04.2019

17:47

MATEUS ZAVRŠIO TRENERSKU KARIJERU! Bivši trener Partizana se penzionisao

Fudbal

MATEUS ZAVRŠIO TRENERSKU KARIJERU! Bivši trener Partizana se penzionisao

Podeli vest

Nekada najbolji fudbaler sveta i bivši trener Partizana Lotar Mateus odlučio je da završi trenersku karijeru

Legendarni Nemac poslednji angažman imao je kao selektor reprezentacije Bugarske, koju nije uspeo da odvede na Evropsko prvenstvo 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj.

- Odbio sam nekoliko ponuda, neke nisu bile dobre. Imao sam lepu avanturu kao trener, ne toliko kao igrač... Šteta je što nisam bio trener u Bundesligi, ali ne žalim previše. Posle odlaska sa klupe Bugarske imao sam drugačija interesovanja u fudbalu - rekao je Mateus, koji trenutno radi kao stručni konsultant na televiziji Skaj.

Mateus će ostati upamćen i da je 2003. godine odveo Partizan u Ligu šampiona, što je prvo učešće srpskog kluba u elitnom takmičenju u novom formatu.

Radio je još kao trener bečkog Rapida, Atletiko Paranesea, Red Bul Salcburga, Makabi Netanje, kao i kao selektor Mađarske.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija