• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2019

19:57

(VIDEO) MILAN POVEO, PA SE RASPAO! Tinejdžer Kin REŠIO derbi u Torinu!

Fudbal

(VIDEO) MILAN POVEO, PA SE RASPAO! Tinejdžer Kin REŠIO derbi u Torinu!

Podeli vest

U derbiju Serije A Juventus je nakon preokreta savladao Milan u Torinu rezultatom 2:1

Poveo je Milan pogotkom Pjateka, ali nije izdržao, lider je sa dva gola u drugom delu utakmice preokrenuo i trijumfovao bez pomoći Kristijana Ronalda i to golovima Dibale sa penala i 19-godišnjeg Kina. 

Vodio je Milan posle prvih 45 minuta utakmice pogotkom Šištofa Pjateka. Poljak je već u trećem minutu zapretio domaćinu, ali je lopta prozujala pored stative. Posle pola sata igre Milan je tražio penal.

Sudija je konsultovao VAR i razočarao goste, koji nisu dobili kazneni udarac. Ali, samo nekoliko minuta kasnije u 39. poveo je Milan. Pjatek  je opalio po lopti sa ivice kaznenog prostora, Šćešni tu ništa nije mogao.

Malo pre odlaska na odmor, mogla je "stara dama" da se vrati u igru, ali je Rejna briljirao na golu nakon strašnog šuta Marija Mandžukića. 

Propustio je šansu Pjatek u 51. minutu da duplira prednost "rosonera". Dobro je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je odličan bio Šćešni na golu Juventusa. Desetak minuta kasnije usledila je kazna.

Juve je dobio penal posle jednog neopreznog starta igrača Milana u svom kaznenom prostoru. Dibala je preuzeo odgovornost i poravnao rezultat na 1:1.

Gol za izjednačenje dao je krila domaćinu. U 84. minutu na semaforu je bilo 2:1 a mladi Moise Kin je doneo je novi trijumf Juventusu - 2:1

 

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija