• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2019

17:01

(VIDEO) SERIJA A! Udineze dva puta jurio minus pa preokrenuo!

Fudbal

(VIDEO) SERIJA A! Udineze dva puta jurio minus pa preokrenuo!

Podeli vest

Udineze je u 31. kolu Serije A na svom terenu savladao Empoli sa 3:2 nakon preokreta i došao do važnih bodova u borbi za opstanak

U direktom okršaju sa rivalom za preživljavanje u eliti Udineze je upisao treći meč u nizu bez poraza, trenutno je 15. na tabeli sa 32 boda, ima četiri više od Empolija koji je prvi iznad opasne zone i ima samo bod više od Bolonje našeg Siniše Mihajlovića.

Navijači su uživali u goleadi, ali samo tokom prvog dela utakmice, jer su svi golovi pali tokom prvih 45 minuta igre. Bolje je počeo Empoli, poveo je golom Kaputa u 11. minutu, ali je samo četiri minuta kasnije Udineze poravnao rezultat.

Opet su gosti prvi došli do prednosti pogotkom  Krunića, pa je Udineze ponovo morao da juri rezultat, što je uspeo. U 45. minutu Mandragora je postavio konačnih 3:2 i doneo svim timu veliki trijumf.

Domaćin je od 63. minuta igrače sa igračem manje, ali je ipak uspeo da sačuva prednost do kraja utakmcie. 

Kaljari je dobio Spal 2:1 i naneo gostima prvi poraz posle tri vezane pobede. Spal je i dalje blizu opasne sozne ima 32 boda, dok Kaljari posle ovog kola mnogo lakše diše, pobegao je na 11. poziciju sa 36 bodova. 

Karaljari je poveo već u trećem minutu meča, ali su gosti sa panela uspeli da poravnaju rezultat na 1:1 u 18. minutu. Međutim, sve dilem rešio je u 60. Pavoleti.


SERIJA A 

31. kolo 

Nedelja

Fiorentina - Frozinone 0:1 (0:0)
(Ćofani 84)

Kaljari - SPAL 2:1 (1:1)
(Farago 3, pavoleti 60 - Aretenući 18pen)

Udineze - Empoli 3:2 (3:2)
(De Paul 15, 41pen, Mandragora 45 - Kaputo 11, Krunić 24)

Inter - Atalanta 18.00
Lacio - Sasuolo 18.00
Napoli - Đenova 20.30
Bolonja - Kjevo 20.30

Subotu

Parma - Torino 0:0

Juventus - Milan 2:1 (0:1)
(Dibala 60 penal, Ken 84 - Pjontek 39)

Sampdorija - Roma 0:1 (0:0)
(De Rosi 75)

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija