• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2019

19:40

RONALDO DOBIJA SVOJ STADION! Sporting rešio da se oduži bivšem igraču!

Fudbal

RONALDO DOBIJA SVOJ STADION! Sporting rešio da se oduži bivšem igraču!

Podeli vest

Fudbalski klub Sporting iz Lisabona blizu je odluke da ubuduće promeni ime stadiona i prekrsti ga u čast jednog od najboljih igrača na svetu Kristijana Ronalda

Ronaldo je prve fudbalske korake i karijeru započeo u timu iz Lisabona odakle je 2003. godine prešao u Mančester junajted i kasnije stekao veliku slavu.

Svesni da dugo neće imati igrača sa takvom karijerom kakvu ima Ronaldo, u Sportingu su razmotrili ideju i blizu su dogovora sa igračem da se akutelni stadion "Žoze Alvalade" pretvori u "CR 7" ili "Alvalade CR 7" naziv.

Ovakvu ideju je izneo sam predsednik portugalskih "Lavova" Frederiko Varandas, koji tako želi da se ovekoveči ime Portugalca koji je ponikao u Sportingu.

Ovo bi bio veliki presedan s obzirom da retko koji živi fudbaler može da ponese čast da se po njemu zove neki stadion.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija