• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2019

00:10

GVARDIOLINO PROKLETSTVO GOSTOVANJA! Poražavajući bilans u nokaut fazi Lige šampiona!

Fudbal

GVARDIOLINO PROKLETSTVO GOSTOVANJA! Poražavajući bilans u nokaut fazi Lige šampiona!

Podeli vest

Mančester siti poražen je od Totenhema 1:0 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona i nadomak je eliminacije


Poražavajući bilans ima jedan od najboljih trenera na svetu u nokaut fazi LIge šampiona. 

Pobedio je španski stručnjak samo na 23 odsto mečeva u nokaut fazi takmičenja na gostovanjima. Odigrao je sa svojim timovima 26 mečeva, ima šest pobeda, deset remija i deset poraza.

Posle Barselone s kojom je osvojio sve što se osvojiti može Pep je postao jedan od  najboljih trenera na svetu. Bajern ga je doveo da mu donese Ligu šampiona i Katalonac nije uspeo. Za tri godine igrao je tri polufinala i svaki put ispadao.

(FOTO) FRKA NA MEČU LIGE ŠAMPIONA! Policija imala posla, navijač upao na teren u Londonu!

Mančester siti mu je dao milione ali dobio rezultat još gori od Bajerna. Gvardiola je u prve dve sezone ispadao u osmini finala i četvrtfinalu. Posle poraza od Totenhema opet je nadomak  nove eliminacije .

Poslednju pobedu u četvrtfinalu Lige šampiona ostvario je proleće 2011. godine protiv Šahtjora iz Donjecka, a tada je otišao do finala i osvojio Ligu šampiona pobedivši Fergusonov Junajted.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija