• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2019

22:55

(VIDEO) IMA I BENFIKA SVOG LUKU JOVIĆA! Momak koji će zaludeti Evropu sa tri gola doneo pobedu Portugalcima, Ajntraht se nada čudu u Nemačkoj!

Fudbal

(VIDEO) IMA I BENFIKA SVOG LUKU JOVIĆA! Momak koji će zaludeti Evropu sa tri gola doneo pobedu Portugalcima, Ajntraht se nada čudu u Nemačkoj!

Podeli vest

Fudbaleri Benfike savladali su Ajntraht iz Frankfurta u prvom meču četvrtfinala Lige Evrope sa 4:2 u Lisabonu. Gostima iz Nemačke nije pomogao ni gol Luke Jovića. Čelsi je jedva uspeo da slomi otpor Slavije u Pragu (0:1), dok su prednost pred revanš stekle ekipe Valensije koja je slavila protiv Viljarealom u gostima (1:3), odnosno Arsenala koja je u Londonu savladala Napoli (2:0)

Fenonenalna utakmica viđena je ovog četvrtka na "La Lužu". Očekivalo se da će biti mnogo golova, ali je crveni karton Obitea Ndika, štopera gostiju doprineo da se situacija na terenu dodatno rasplamsa.

(VIDEO) JOVIIIIIĆ! Srbin ponovo pogodio, Ajntraht se nada čudu!

Poveli su domaći iz penala u 21. minutu preko Žoaa Feliksa, ali je Luka Jović bio spreman da se osveti Portugalcima. Pogodio je srpski reprezentativac za veliko izjednačenje u 40. minutu. Delovalo je tada da će gosti iz Frankfurta na odmor sa povoljnim rezultatom, ali je mladi Feliks ponovo bio neprikosnoven i prelepim udarcem ponovo doveo svoj tim u vođstvo.

Foto: Reuters

Odmah po nastavku igre, smrklo se Nemcima pred očima jer je Ruben Dijaz u 52. minutu povećao prednost na 3:1, a sjajni Feliks pokazao u 54. zašto je jedan od najtraženijih fudbalera na svetu i het-trikom najavio totalni raspad tima iz Frankfurta.

Međutim, nadu Nemcima doneo je rezervista Gonzalo Paćienca koji je u 72. minutu postavio konačan rezultat. Pun stadion zasigurno će dočekati Portugalce, a nema sumnje da će biti zanimljivo.

ŠOK! OVO SAMO SRBIN MOŽE! Luka Jović NEĆE U REDOVE OVOG GIGANTA!

Pobede su pred revanše 18. aprila ostvarili i Arsenal, odnosno Valensija koji su bili bolji od Napoli, tj. Viljareala. Sigurno da su zadovoljniji "slepi miševi" koji su na gostovanju na "Madrigalu" uspeli u samom finišu meča da dođu do jako bitne pobede golovima Danijela Vasa, odnosno Gonsala Gedeša koji je bio strelac i prvog pogotka. Jedini strelac za Viljareal bio je Santi Kazorla iz penala.

Arsenal je lakše nego što se očekivalo slomio otpor Napolija i sa 2:0 kreće put Italije. Londosnkoj ekipi trebalo je svega 10 minuta da postave konačan rezultat. Prvo je pogodio Eron Remzi u 15. minutu da bi Kalidu Kulibali autogolom duplirao prednost.

Čelsi se nije baš najbolje proveo u Pragu na gostovanju Slaviji, ali je ipak došao do željene pobede, iako je mogao da bude ubedljivi. Ipak, Markos Alonso se potrudio da se Englezi kući vrate nasmejani i golom u 86. minutu doneo pobedu svom timu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija