• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2019

09:03

MATIĆ IDE IZ JUNAJTEDA? Srbina čeka NAJVEĆA plata u karijeri!

Fudbal

MATIĆ IDE IZ JUNAJTEDA? Srbina čeka NAJVEĆA plata u karijeri!

Podeli vest

Nemanja Matić je ove sezone bio važan igrač za Mančester junajted, ali... Sve su jače glasine da bi Srbin na leto mogao da napusti "Teatar snova", poznata je i njegova naredna destinacija

Ole Gunar Solskjer ostaje menadžer i sledeće sezone. Često je hvalio Matića, ali priča da je rastanak blizu nije od juče. Poput Andrea Erere i Srbin je na izlazim vratima.

Matić bi, ako Junajted kupi talentovanog Deklana Rajsa trebalo da napusti "Old Traford", a sledeća destinacija je Kina!

NEŠTO SE KRUPNO DEŠAVA! Jović blizu Premijer lige, dolazak ovog čoveka na utakmicu je dokaz!

Neimenovani klub nudi Matiću ogroman novac, a spreman je da plati i veliko obeštećenje. Bio bi to najveći ugovor u karijeri za reprezentativca Srbije, a koliko će cifra biti ozbiljna najbolje govori podatak da sada u Junajtedu ima osam miliona evra po sezoni.

Zov dolara je jak, a ostaje da se vidi šta će Matić odlučiti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija