• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2019

12:04

KONAČNI RASPLET! Zvezda - Radnički za kraj trke? Čukarički u Humskoj

Fudbal

KONAČNI RASPLET! Zvezda - Radnički za kraj trke? Čukarički u Humskoj

Podeli vest

Rasplet u Superligi Srbije dostiže poslednju fazu, kreće plej-of i plej-aut, i predstojećeg vikenda mogla bi da bude odlučena trka za titulu prvaka jer se sastaju fudbaleri Crvene zvezde i niškog Radničkog na stadionu "Rajko Mitić"

 

Branilac trofeja ima četiri boda više od Nišlija i trijumfom bi stavio jednu ruku na pehar, pošto bi ostalo još samo pet kola posle toga.

Ipak, pitaju se i gosti na čelu sa bivšim fudbalerom i trenerom Crvene zvezde Nenadom Lalatovićem i pokušaće da naprave podvig kako bi drugom večitom rivalu zadali udarac, posle Partizana, ali i učinili trku jednom od najzanimljivijih poslednjih godina.


Pred praznim tribinama na stadionu u Humskoj, zbog kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, igraju Partizan i Čukarički u borbi za kotu tri.

VELIKANI STAJU U RED ZA ZVEZDINOG NAPADAČA! Nakon Nemaca, još jedan klub spremio ponudu za Joveljića!

Upravo su se isti rivali, na istom mestu, sastali kada su crno-beli slavili u meču punom preokreta sa 3:2 na debiju u Humskoj Sava Miloševića, koji je pred ovaj meč odlučio da odvede ekipu u etno selo Stanišić i podigne joj moral.

Trenutno su bodovno poravnati i pobednik bi napravio ključan korak ka trećoj poziciji...

Velika neizvesnost vlada i u plej-autu, odnosno borbi za opstanak, gde praktično svi imaju šansu da sačuvaju superligaški status.

Kolo se otvara danas duelom u Subotici između Spartaka i Rada, koji je u očajnoj formi, "fenjeraš" Zemun na "krovu" protiv Voždovca traži izlaz iz krize i sa dna tabele, Mačva u direktnom duelu čeka vranjanski Dinamo, kao i Radnik ekipu Bačke.

Parovi 31. kola: 

Petak:

Spartak - Rad (17.00)

Subota: 

Crvena zvezda - Radnički Niš (18.00)

Mladost - Napredak (18.00)

Radnik - Bačka (18.00)

Mačva - Dinamo (19.00)

Partizan - Čukarički (19.00)

Vojvodina - Proleter (19.00)

Voždovac - Zemun (19.00)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija