• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

12.04.2019

19:57

"MERAKLIJE" SE NE PLAŠE ŠAMPIONA! Igrači Radničkog u glas: Ne osećamo pritisak pred Zvezdu!

Fudbal

"MERAKLIJE" SE NE PLAŠE ŠAMPIONA! Igrači Radničkog u glas: Ne osećamo pritisak pred Zvezdu!

Podeli vest

Fudbaleri Radničkog rekli su danas da ne osećaju pritisak pred utakmicu sa Crvenom zvezdom i da u Beogradu žele što bolji rezultat

Drugoplasirani Radnički će gostovati vodećoj Crvenoj zvezdi u prvom kolu plej-ofa Super lige Srbije.

(VIDEO) MOBILIZACIJA! "Zvezdaši", Pavkov vas zove na meč odluke!

- Ne osećamo pritisak pred ovaj susret. Idemo tamo sa velikom odgovornošću da napravimo što bolji rezultat i ako je to moguće da zakomplikujemo situaciju u borbi za titulu. Atmosfera u ekipi je sjajna tokom cele sedmice i siguran sam da smo svi spremni da izađemo na teren i da napadnemo Zvezdu ako nam se ukaže prilika. Znamo da oni kod kuće igraju odlično, da daju puno golova, ali i mi smo ove sezone veoma dobri i mislim da možemo da im napravimo puno problema - rekao je Haskić. 


Najbolji strelac prvenstva je rekao da očekuje mnogo gledalaca na Zvezdinom stadionu.

- Očekujem puno gledalaca i istinski spektakl jer su to ove ekipe zaslužile onim što su uradile ove sezone - istakao je najbolji strelac Superlige.

Saglasan sa njim bio je štoper Radovan Pankov.

Foto: Starsportphoto

DOVOLJAN JE I BOD PROTIV PARTIZANA! Trener Čukaričkog oprezan pred gostovanje u pustoj Humskoj!

- Realnost je takva da je Zvezda trenutno oličenje velikog kvaliteta u Srbiji i favorit je protiv nas. Međutim, i mi imamo kvalitet i protiv Zvezde želimo da pokažemo ko smo i šta smo. Imamo svoje ciljeve, stremimo ka njima i verujem da ćemo ih ostvariti - rekao je Pankov.

On je takođe poželeo pune tribine.

- Želeo bih da vidim pune tribine jer će to biti veliki motiv i za nas. Ovo je derbi prvenstva i smatram da naš najveći stadion treba da bude ispunjen - dodao je fudbaler Radničkog.

Utakmica će se igrati u subotu od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija