• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.T.

13.04.2019

07:15

MISTERIOZNA SRPKA DOKTORKA U CENTRU PAŽNJE! Marijana Kovačević, veštica ili isceliteljka!

Fudbal

MISTERIOZNA SRPKA DOKTORKA U CENTRU PAŽNJE! Marijana Kovačević, veštica ili isceliteljka!

Podeli vest

Kontroverzna srpska doktorka Marijana Kovačević centralna je tema u rumunskim sportskim medijima, jer bi mogla da utiče na rasplet šampionske trke! Čelnici Steaue poslali su iskusnog vezistu Mihaija Pantilija (34) kod srpske doktorke da ga spremi za nedeljni derbi protiv Kluža, u kojem će se odlučivati o tituli prvaka.

Bivšem reprezentativcu stradao je mišić, a posle pregleda u Bukureštu predviđeno mu je mirovanje tri nedelje. Povela se, međutim, velika rasprava da li je Marijana "beogradska veštica", kako ju je svojevremeno nazvao gazda Steaue Điđi Bekali, ili je "čudotvorna isceliteljka", kao što tvrde svi njeni klijenti.

Tajni recept

Marijana vam unosi gel u mišić, a sastav tog gela nikome ne otkriva
Janis Ziku

Krije sadržaj "leka"

Najglasniji u odbrani srpske doktorke je nekadašnji veliki talenat rumunskog fudbala Janis Ziku, kojem je Marijana više puta pomogla.

- Bio sam četiri puta u Beogradu kod doktorke Kovačević. Tri puta mi je rečeno da ću morati da pauziram mesec dana zbog povrede, a Marijana me svaki put osposobila za tri dana! Radio sam magnetnu rezonancu po povratku i nijednom se nije video nikakav ožiljak, ništa - rekao je Ziku.

100 HILJADA RAZLOGA DA RADNIČKI POBEDI ZVEZDU! Nišlije čekaju ozbiljne premije ukoliko sruše šampiona!

Rumun, koji je kratko bio igrač Intera i Parme, objavio je i fotografiju s tretmana kod doktorke Kovačević i objasnio kako izgleda lečenje.

- Ona koristi gel i iglu, kojom unosi gel u mišić. Sve traje oko dva sata. Naravno, nikome ne govori šta sve sadrži gel, jer je to tajni recept pomoću kojeg je izgradila ime i reputaciju čudotvorne isceliteljke - kazao je Ziku.

Zanimljivo je da je gazda Steaue Điđi Bekali u početku, pre desetak godina, bio najžešći protivnik tretmana kod srpske doktorke, ali je kasnije promenio ploču i sad u svakoj prilici šalje igrače na oporavak u Beograd.

Foto: Informer DN

- To što ona radi nisu metode koje nam je dao Bog. Kako da dozvolim igračima da odlaze kod te beogradske veštice? - grmeo je svojevremeno Bekali.

(VIDEO) KAKVA SCENA! Šmeker Milivojević do suza nasmejao SEKSI NOVINARKU!

Aktuelni sportski direktor Steaue Mihai Stojka preneo je stav kompletne uprave po pitanju odlaska Mihaija Pantilija u Beograd i time potvrdio da i Bekali sad misli drugačije.

- Slušajte dobro, Marijana nije neka šarlatanka, ona je diplomirani farmaceut. Sve procedure kojima se koristi su konvencionalne. Koristi gel čiji sastav nije poznat, ali tu nema ništa sporno - naglasio je Stojka.

Šta ako je zarazno

Jedan od najcenjenijih rumunskih sportskih doktora Radu Paligora bio je i ostao pri stavu da igračima nikad ne bi preporučio lečenje kod Marijane Kovačević.

- Znam pet ili šest momaka koji su išli na tretmane kod Marijane. Nekima je pomogla, drugima nije. Ne mogu da odobrim njene metode, kad neće da otkrije šta koristi. Etika mi ne dozvoljava da to tolerišem. Priča se da koristi ljudsku posteljicu. Ali, zapitate se onda, šta ako je posteljica od deteta koje je bilo zaraženo virusom HIV-a? - istakao je Paligora, koji je nekada bio član stručnog štaba Steaue, a sad radi u bugarskom Ludogorecu.
 

15 godina - Marijana Kovačević ima ordinaciju u Beogradu u kojoj leči sportiste

Pomogao joj otac

Bivši rumunski reprezentativac Jonus Mazilu otkrio je da tajna Marijaninog tretmana nije isključivo u gelu koji koristi, a čiji sadržaj nije poznat, već i u izvesnom uređaju.

- Nije u redu što se pravi fama i slika o Marijani kao da je nekakva vračara iz Beograda. Nema tu magije. Ona je licencirani doktor, koji koristi placentu i jedan uređaj koji je izumeo njen otac - kazao je Mazilu.


LUCIJAN SANMARTEN,BIVŠI RUMUNSKI FUDBALER:  "Imao sam rupturu mišića i rečeno mi je da ću pauzirati mesec dana. Posle tretmana kod Marije trčao sam na traci 30 minuta, bez ikakvih problema. Izgledalo je neverovatno!"


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija