• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2019

17:00

(VIDEO) MILIVOJEVIĆEVA STRELA SAMO NALJUTILA ŠAMPIONA! Lukin prelep pogodak ostao u senci Sterlingovog plesa!

Fudbal

(VIDEO) MILIVOJEVIĆEVA STRELA SAMO NALJUTILA ŠAMPIONA! Lukin prelep pogodak ostao u senci Sterlingovog plesa!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Kristal Palas na gostovanju sa 3:1 i tako ponovo stigli na čelo tabele Premijer lige. Luka Milivojević postigao je prelep pogodak, koji na kraju nije bio dovoljan za iznenađenje

Sezona iz snova za Luku Milivojevića u londosnom klubu. Srbin je ovoga puta pokazao da ne ume da pogađa samo sa bele tačke, ali su prekidi svakako njegova specijalnost. Međutim, "lepotica" nekašnjeg igrača Crvene zvezde bila je dovoljna da samo na kratko uzdrma šampiona.

Odličnu partiju pružio je Rahim Sterling, koji je nakon neverovatnog promašaja u uvodnim minutima meča, uspeo da se iskupi i to dva puta. Englez je pogađao u 15. i 63. minutu, a kada se činilo da je sve gotovo, usledila je strela Milivojevića.

Pogodio je Srbin sa nekih 20 metara iz slobodnog udarca u 81. minutu što je goste učinili nervoznima. Siti bije bitke za šampionsku titulu, a koliko im je to bitno videlo se u nastavku meča kada su kao osice kidisale na gol domaćih ne bi li olakšali sebi posao. Nagrada je stigla u sudijskoj nadoknadi kada je pogodio Gabrijel Žesus i postavio konačan rezultat.

ENGLESKA 1 - 34. kolo

Petak

Lester - Njukasl 0:1 (0:1)
/Perez 32/

Subota

Totenhem - Hadersfild 4:0 (2:0)
/Vanjama 24, Moura 27, 87, 90+3/

Barnli - Kardif  2:0 (1:0)
/Vud 31, Vud 92/

Brajton - Bornmut  0:5 (0:1)
/Gosling 33, Frejzer 54, Bruks 74, Vilson 81, Stanislav 92/

Fulam - Everton  2:0 (0:0)
/Kerni 46, Babel 69/

Sautempton - Vulverhempton  3:1 (2:1)
/Redmond 2, 30, Long 71 – Boli 28/

Mančester Junajted - Vest Hem 2:1 (1:0)
/Pogba 19, penal, 80. penal - Anderson 49/

Nedelja

Kristal Palas - Mančester Siti 1:3 (0:2)
/Milivojević 81 - Sterling 15, 63, Žezus 90/

17.30: Liverpul - Čelsi 

Ponedeljak

21.00: Votford - Arsenal

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija