• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2019

23:10

OD PSŽ-A OSTALI SAMO DUGMIĆI! "Doge" rastrgle Parižane, najveća fudbalska senzacija ove sezone zove se LIL!

Fudbal

OD PSŽ-A OSTALI SAMO DUGMIĆI! "Doge" rastrgle Parižane, najveća fudbalska senzacija ove sezone zove se LIL!

Podeli vest

Fudbaleri Lila demolirali su aktuelnog šampiona Francuske, ekipu Pari Sen Žermena sa 5:1 u 32. kolu Lige 1 i tako po drugi put odložili slavlje Parižanima, nanevši im jedan od najtežih poraza u domaćem šampionatu u novijoj istoriji kluba

Šampion je razbucan u paramparčad. Još od eliminacije od Mančester junajteda traje kriza u jednom od najbogatijih klubova na svetu i kao da se samo čekao jedan ovakav meč koji će dočarati svu tugu i čemer koji se provijaju kroz svlačionicu Parižana.

"Klinci" iz Lila poigrali su se sa Kilijanom Mbapeom i drugarima napunivši im mrežu do vrha. Istina, PSŽ je gotovo sigurno osvojio šampionsku titulu, ali opravdanja za pet golova u mreži protiv "doga" nikako ne sme da bude.

Još jednom se videlo koliko su domaći nemoćni bez prve karike, Brazilca Nejmara, a čak ni odlični Mbape nije mogao da im pomogne. Toma Menije je u sedmom minutu započeo agoniju, ali je ubrzo stigao odgovo, ispostaviće se tragičara Huana Bernata koji je u 11. minutu poravnao rezultat, a onda u 36. napravio glupost i zaradio direktan crveni karton. Tada je krenulo potpuno rasulo gostiju.

Fudbaleri Lila utrkivali su se ko će pre da se upiše na listu strelaca, pa su to redom činili Nikolas Pepe (51.minut), Džonatan Bamba (65. minut), te Gabrijel (75. minut) i na kraju štoper Žoze Fonte (84. minut). Gosti su samo mogli da gledaju kako im domaćin drži čas fudbala.

Lil je pokazao da je verovatno i najveće iznenađenje ove sezone, ne samo u Francuskoj već i Evropi. Nalaze se nadomak Lige šampiona za koju im nedostaje još tako malo, dok će PSŽ najverovatnije moći da već za dva dana proslavi šampionsku titulu.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija