• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2019

17:02

PLASIRAĆEMO SE U POLUFINALE! Gvardiola uprkos zaostatku ubeđen u pobedu protiv Totenhema

Fudbal

PLASIRAĆEMO SE U POLUFINALE! Gvardiola uprkos zaostatku ubeđen u pobedu protiv Totenhema

Podeli vest

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola ubeđen je da će šampion Engleske nadoknaditi gol zaostatka protiv Totenhema u četvrtfinalu Lige šampiona i plasirati se u narednu rundu

Totenhem je protekle nedelje slavio na svom stadionu golom Sona u finišu meča, ali za španskog stručnjaka nema panike pred revanš.

Ukoliko se ne plasiramo u polufinale, bićemo tužni dan ili dva, ali nam preostaje borba za trofej Premijer lige. Igramo i finale FA kupa, a sledeće sezone bićemo opet u Ligi šampiona. Ono što sada osećam je da ćemo proći u polufinale. To sam osećao i odmah nakon utakmice i kada sam je ponovo odgledao. Možda grešim, ali vidim nas u sledećoj fazi - rekao je Gvardiola pred revanš koji se u sredu uveče igra na "Etihadu".

Kako je naveo, nije ni očekivao da će meč biti rešen posle prve utakmice.

Nisam očekivao da se sve reši u Londonu. Rezultat nije idealan, ali nije ni katastrofalan. Sposobni smo da postignemo golove i to ćemo uraditi - rekao je Gvardiola.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija