• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2019

10:38

(VIDEO) DOBIO NAJVAŽNIJU BITKU U ŽIVOTU! Španski fudbaler pobedio tumor na mozgu!

Fudbal

(VIDEO) DOBIO NAJVAŽNIJU BITKU U ŽIVOTU! Španski fudbaler pobedio tumor na mozgu!

Podeli vest

Nekadašnji levi bek Liverpula i Njukasla Hose Enrike objavio je da je pobedio tumor na mozgu koji mu je dijagnostifikovan prošle godine

Deset meseci nakon operacije i brojnih terapija, Enrike je dobio rezultate koji su doneli pozitivne vesti, a to je da bolesti više nema.

On se oglasio video porukom na Instagramu istakavši da je teška i opaka bolest iza njega.

Zdravo, ljudi! Imam odlične vesti danas. Upravo sam dobio izveštaj od magnetne rezonantne tomografije koju sam imao pre nedelju i po dana...Podrška koju sam dobijao od vas je neverovatna, ali sada je sve savršeno. Ne gledam sada unazad, nastavljam da se borim. Sada je sve dobro. Hvala vam svima na podršci - rekao je Hose Enrike na društvenim mrežema.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija