• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2019

11:53

(VIDEO) POLOMIO NOGU SAIGRAČU! Jeziva povreda golmana Senegala, sudija pustio suzu!

Fudbal

(VIDEO) POLOMIO NOGU SAIGRAČU! Jeziva povreda golmana Senegala, sudija pustio suzu!

Podeli vest

Jezivu povredu doživeo je senegalski golman Kadima Ndiaje, koji je posle neopreznog starta svog saigrača polomio nogu u meču afričke Lige šampiona

U sudaru ekipa Horoja i Vidada, Ndiaje je doživeo prelom noge na dva mesta, a tome je prethodio start njegovog saigrača, koji je nameri da interveniše pred golom povredio čuvara mreže.

Da stvar bude gora, ni gol nije sprečen, pošto je lopta završila u mreži. 

Koliko je bilo jezivo govori da su igrači oba tima ostali u šoku, a da je čak i glavni sudija meča pustio suzu, a zatim i prekinuo utakmicu usled stravične scene na ovom meču.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija