• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2019

16:27

(VIDEO) VELIKA TRAGEDIJA! Bivši fudbaler Zvezde se OBESIO!

Fudbal

(VIDEO) VELIKA TRAGEDIJA! Bivši fudbaler Zvezde se OBESIO!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Miloš Drobnjak izvršio je samoubistvo u 41. godini života. On je pronađen u svojoj kući u Ugrinovcima obešen

Drobnjak je samoubistvo izvršio u ponedeljak, a policija je dan kasnije pronašla njegovo beživotno telo, prenosi "Telegraf".

Nekadašnji fudbaler, koji je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi u čuvenoj generaciji sa Dejanom Stankovićem, Pericom Ognjenovićem, Nenadom Lalatovićem, Goranom Drulićem...), kasnije je seniorsku karijeru nastavio u Milicionaru, Spartaku, Budućnosti iz Podgorice, da bi zatim nastavio karijeru u Belorusiji, Bosni i Hercegovini, Poljskoj, Bugarskoj...

Prolazio je kroz velike probleme od kako je 2009. godine odučio da se penzioniše. Supruga mu je imala ozbiljnih zdravstvenih problema, pa je imao finansijske probleme i pokušavao je da obezbedi lečenje svoje izabranice.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 5 godina

Kladionica-dugovi.To sranje od kladionica treba sve pozatvarati.

Kalimero

pre 5 godina

Tužno i pročitati ... Pitanje je samo gde su pare koje je zaradio? Otišle na bahaćenje, provode, luksuz ...

paja

pre 5 godina

Evo u poljskoj ocu devojke nasli tumor na vratu, 3 dana kasnije mu zakazali operaciju za 10 dana kasnije. Kod nas se ceka godinama. Sta drugo ostaje od da se ubijes kad shvatis da ces gledati voljene kako umiru cekajuci. Moja majka je cekala 2.5 godine, i nije docekala. Tako je bilo unazad 30 godina, daleko od toga da je ova vlast kriva, ali ova vlast nije uradila apsolutno nista da situaciju popravi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija