• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2019

21:01

ČUDNI POTEZI! Posle Jovića, Barsa odustala od još jedne velike zvezde!

Fudbal

ČUDNI POTEZI! Posle Jovića, Barsa odustala od još jedne velike zvezde!

Podeli vest

Nije samo Luka Jović... Barselona je odustala od dovođenja još jednog napadača. Kako sada stvari stoje neće ni biti pregovora sa Antoanom Grizmanom

Prvi čovek Barselone Đozep Marija Bertomeu tvrdi da je njegov klub odustao od dovođenja igrača Atletika.

- Grizman je igrač Atletika i ima ugovor. Volim velike fudbalere iz Primere, oni daju veliki kvalitet ligi. Ukoliko Grizman hoće u Barselonu moraće da priča sa trenerima, ali on nije na našem radaru. Mnogo je spekulacija u medijima, ali Grizman nije naša želja i nije zvao Barselonu - rekao je Bertomeu.

SINIŠA POBESNEO! Miha je mnogo ljut na Juventus!

Barsa želi Matijasa de Lihta i to je igrač za kojeg će ući u trku sa ostalim velikim klubovima. 

Španci tvrde da su Katalonci odustali i od Luke Jovića, a navodno je Srbin trenutno najbliži prelasku u Real iz Madrida.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija