• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

17.04.2019

08:58

TREBALO JE DA BUDEMO KUMOVI! Lalatović u šoku posle samoubistva bivšeg saigrača, a otkrio je i kako je sve počelo!

Fudbal

TREBALO JE DA BUDEMO KUMOVI! Lalatović u šoku posle samoubistva bivšeg saigrača, a otkrio je i kako je sve počelo!

Podeli vest

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović bio je šokiran kada je čuo informaciju da mu se nekadašnji saigrač iz Crvene zvezde i Milicionara Miloš Drobnjak obesio zbog porodičnih problema

Član Zvezdine generacije iz druge polovine devedesetih godina je izvršio samoubistvo dana pre nego što Lalatović sa Radničkim gostuje Partizanu u Beogradu.

Trenera nuškog kluba prilično je zatekla ova informacija, a novinarima je otrkio da je sa nerećnih Drobnjakom trebalo da postane i kum.

Tragedija je pre svega za njegovu porodicu. Proveli smo detinjstvo zajedno u Zvezdi, spavali jedan kod drugog često. Igrali smo zajedno u mlađim kategorijama, a potom i u Milicionaru. Poslednji put sam ga video kad sam bio trener Zvezde. Bio je sjajan momak, za drugare je davao sve. Trebalo je čak i kumovi da budemo - otrkio je Lalatović.

VREME JE DA IGRAM FINALE KUPA! Lalatović: Igrao sam četvrtfinale, pa polufinale...

(VIDEO) VELIKA TRAGEDIJA! Bivši fudbaler Zvezde se OBESIO!

On je otkrio i da su na psihičku labilnost Drobnjaka uticali to što nije ušao u prvi tim Zvezde, ali i zbog toga što ga je ostavila devojka upravo u tom periodu.

Bio je malo psihički slabiji. Mislim da su njegovi problemi počeli kada nije ušao u prvi tim Zvezde. Bio je tada i zaljubljen, jedna devojka ga je ostavila i više nije uspeo da se oporavi od toga. Želeo bih ovom prilikom i da uputim saučešće njegovoj porodici jer je njima najteže. Pomagali smo mu mnogo puta kad smo mogli, ali, eto, preminuo je i ostaje velika žal jer, ponavaljam, bio je sjajan čovek - otkrio je Lalatović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zozonbg

pre 5 godina

Gde ste bili da mu pomognete. Kazu 40.000 dinara mesecno za lekove. Toliko potrosite za jednu noc po klubovima i splavovima. GDE ste bili,GDE? Svi od reda, od kluba Crvena Zvezda, pa sve do pojedinaca. Sada ce biti kolektivno pranje i prazne reci. Tuzno i jadno.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija