• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2019

15:01

IZBACILI REAL I JUVENTUS I NEĆE STATI! Tadić ima jaku poruku!

Fudbal

IZBACILI REAL I JUVENTUS I NEĆE STATI! Tadić ima jaku poruku!

Podeli vest

Vezni fudbaler Ajaksa Dušan Tadić izjavio je da njegov tim želi da nastavi da pomera granice i pravi još veće uspehe u završnici Lige šampiona

Ajaks je u četvrtfinalu najkvalitetnijeg klupskog tamičenja izbacio italijanski Juvenutus pobedom u Torinu 2:1 za ukupnih 3:2.

- Veoma sam zadovoljan plasmanom u polufinale LŠ, sjajno je što se ovaj tim nikada ne zadovoljava postignutim. Sve ovo je jedna velika avantura, ali želimo da je nastavimo. Videćemo gde su nam granice - rekao je Tadić za holandske medije posle meča u Torinu.

(VIDEO) TADIĆU, SETI SE VELIBORA VASOVIĆA! Rat Partizana i Zvezde, dugih 30 godina i čarolija kapitenske trake Ajaksa!

Srpski reprezentativac istakao je da Ajaks ne treba unapred otpisivati i da je u završnici Lige šampiona sve moguće.

- Možemo da pobedimo bilo koga. Ovaj tim je i dalje gladan pobeda. I Mančester Siti i Totenhem su veoma jake ekipe. Imaćemo teškog protivnika,a li neće biti lako ni igrati protiv nas. Ako nastavimo da igramo jedni za druge, onda možemo da pobedimo sve - zaključio je Tadić.

Ajaks u polufinalu čeka boljeg iz duela Mančester Siti - Totenhem, koji večeras od 21 sat igraju na Etihadu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija