• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2019

22:56 >> 22:54

(VIDEO) ŠTA ĆE TI KEJN, KAD IMAŠ ŠPANSKOG SUPERMENA LJORENTEA! Zezali su ga, vređali, a onda je postao HEROJ! Liverpul, lako protiv Porta!

Fudbal

(VIDEO) ŠTA ĆE TI KEJN, KAD IMAŠ ŠPANSKOG SUPERMENA LJORENTEA! Zezali su ga, vređali, a onda je postao HEROJ! Liverpul, lako protiv Porta!

Podeli vest

Fudbaleri Totenhema plasirali su se u polufinale Lige šampiona nakon neverovatnog meča protiv Mančester sitija i poraza od 4:3 na "Etihadu". Zbog gola u gostima "pevci" će izaći na megdan Ajaksu u borbi za finale. Liverpul je vrlo lako izašao na kraj sa Portom i posle 2:0 u Engleskoj došao do ubedljivih 1:4 u Portugalu

 

Ekipa Maurisija Poketina uspela je da obrani 1:0 iz Londona i na neverovatan način dođe do plasmana među četiri najbolje ekipe u Evropi. Neverovatna drama viđena je na "Etihadu" gde su dve ekipe navijačima priredile senzaciju.

NAJJAČA MOGUĆA EMOCIJA! Ovo je dokaz da je Ajaksov gol DAR SA NEBA!

U prvih 11. minuta viđeno je čak četiri pogotka, po dva na obe strane. Prvo je zapucao Sterling u četvrtom minutu, da bi Hjong min Son sa dva brza pogotka doneo veliku radost gostima (7. i 10. minut). Nisu se propisno ni poradovali "pevci", a samo 60 sekundi kasnije stigao je odgovor Bernarda Silve.

To je samo bila najava neverovatne senzacije. Sterling je u 21. minutu doneo nadu domaćima da uz još jedan gol dođu do plasmana u polufinale. San o tome priredio im je Kun Aguero u 59. minutu i tada se činilo da je sve gotovo i da će Siti na megdan Ajaksu, međutim...

Neverovatni Fernando Ljorente koji je ušao u igru u 41. minutu umesto povređenog Muse Sisoka u 77. minutu priređuje senzaciju i donosi povoljan rezultat gostima. Zezali su ga svi, pričali da je dao više autogolova nego golova (za dve sezone u Totenhemu ovo mu je bio tek treći gol, a dao je i jedan svom golmanu). 

Ni tu nije bio kraj drami. Sterling je postigao gol u 93. minutu, svi su se radovali, vladalo je oduševljenje na "Etihadu", ali je VAR snimak pokazao da je ofsajd i Totenhem je mogao da slavi.

IZBACILI REAL I JUVENTUS I NEĆE STATI! Tadić ima jaku poruku!

Fudbaleri Liverpula dokrajčili su ekipu Porta u Portugalu i nakon 2:0 u Engleskoj stigli do novog trijumfa na gostovanju (1:4).

Nisu imali šta da izgube domaći pa su od starta krenuli agresivno i već u uvodnih nekoliko minuta promašili nekoliko izglednih prilika. Kazna je stigla u 26. minutu kada je Sadio Mane pogodio za vođstvo gostiju i već tada je bilo jasno da Porto ne može do polufinala.

Mohamed Salah samo je dodatno zagorčao život Portugalcima u 69. minutu i povećao prednost, a do kraja utakmice domaćin je uspeo preko Militaa da dođe do počasnog pogotka, ali su ih kasnije dokusirili Roberto Firmino u 77. i Virdžil van Dajk koji je postavio konačan rezultat u 84. minutu utakmice.

Sada je sve jasno, Liverpul ide na megden Barseloni, a Ajaks našeg Dušana Tadića pokušaće da napravi još jedan podvig i eliminiše Totenhem u borbi za finale.

MANČESTER SITI - TOTENHEM 4:3

Stadion: Etihad, Sudija: Dženajt Čakir (Turska)

Strelci: 1:0 Sterling u 4. minutu, 1:1 Son u 7. minutu, 1:2 Son u 10. minutu, 2:2 Silva u 11. minutu, 3:2 Sterling u 21. minutu, 4:2 Aguero, 4:3 Ljorente u 72. minutu

Liverpul: Alison - Aleksander-Arnold, Matip, Van Dajk, Robertson - Fabinjo, Kejta, Vajnaldum - Salah, Origi, Mane.

Porto: Kasiljas - Militao, Feipe, Pepe, Teljes - Otavio, Danilo, Erera - Korona, Marega, Brahimi.

PORTO - LIVERPUL 1:4

Stadion: Dragao, Sudija: Dani Makeli (Holandija)

Strelci: 0:1 Mane u 28. minutu, 0:2 Salah u 65. minutu, 1:2 Militao u 69. minutu, 1:3 Firmino u 77. minutu, 1:4 Van Dajk u 84. minutu

Mančester siti: Ederson - Voker, Kompani, Laport, Mendi - De Brujne, Gundogan, David Silva - Sterling, Ageuro, Bernardo Silva.

Totenhem: Loris - Tripije, Aldervajreld, Vertongen, Rouz - Sisoko (od 40. Ljorente), Vanjama - Eriksen, Ali, Moura - Ali

Tok mečeva:

KRAJ! DALJE IDU TOTENHEM I LIVERPUL!

90+3 - KAKVA LUDNICA U MANČESTERU! STERLING JE DAO GOL, SVI SU GA PROSLAVILI, ALI JE SUDIJA ČAKIR PROVERIO VAR SNIMAK I DOSUDIO OFSAJD!

84. minut - GOOOOOL! VAN DAJK! Liverpul se sada poigrava sa Portom!

77. minut - GOOOOOL! Firmino postiže treći gol za Liverpul!

73. minut - GOOOOOOL! TOTENHEM IMA REZULTAT ZA PROLAZ, POGODIO JE LJORENTE! Proverio je sudija Čakir na VAR snimku da li je Španac igrao rukom, ali se divelo da ga je lopta pogodila u kuk!

69. minut - GOOOOOOOL! Militao stiže do počasnog pogotka!

65. minut - GOOOOOOL! LIVERPUL ZAVRŠAVA POSAO! Mohamed Salah stavlja tačku na duel u Portugalu!

64. minut - Porto dominira na "Dragao", ali nikako da postigne pogodak.

59. minut - GOOOOOOOL! AGUERO VODI SITI U POLUFINALE! Odličnu loptu dobio je Argentinac od De Brujnea iz bez oklevanja je poslao u mrežu gostiju!

55. minut - Sjajan šut Kevina de Brujnea, ali brani Ugo Ljoris.

51. minut - Kakvu priliku je propustio Sterling, umalo 4:2.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme u Engleskoj i Portugalu.

POLUVREME! Siti i Liverpul vode!

40. minut - Povreda Muse Sisoka, ulazi Fernando Ljorente u igru.

28. minut - GOOOOL! LIVERPUL VODI, MANE! Sjajna timska akcija "Redsa" kojom su možda i overili plasman dalje.

24. minut - Nekadašnji kapiten Barselone Karles Pujol najbolje je opisao razvoj situacije u Engleskoj:

 

 

21. minut - GOOOOOL! LUDILO U MANČESTERU, STERLING ZA VOĐSTVO DOMAĆINA!

18. minut - Smirila se situacija u Mančesteru nakon uvodnog spektakla. U Portugalu domaći idu na sve ili ništa, ali ne uspevaju da ozbiljnije ugroze gol gostiju.

11. minut - GOOOOLLLLLL! Šta se ovo dešava! Siti je izjednačio, strelac je Bernardo Silva - 2:2!

10. minut - GOOOOOOLLLLL! Kako se vratio Totenhem! Son je na gotovo isti način kao samo tri minuta ranije doneo preokret svom timu - 1:2!

7. minut - GOOOOOOLLLLL! Neće se Totenhem tako lako predati! Son je odmah uzvratio 1:1!

4. minut - GOOOOOOOOOLLLLL - Kakav početak Sitija! Sterling je postigao sjajan gola za 1:0!

1. minut - Utakmice su počele!

20.50 - Liverpul, bar na papiru, čeka lak zadatak protiv Porta, a da li će zaista tako i biti ostaje da vidimo.

 

 

20.46 - Sve je spremno za početak, najazanimljivije trebalo bi da bude u Mančesteru gde se "građani" nadaju prolazu nakon poraza u Londonu od Totenhema sa 1:0.

 

 

20.30 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen revanš mečevima četvrtfinala Lige šampiona između Mančester sitija i Totenhema, odnosno Porta i Liverpula. "Pevci" brane 1:0 iz prvog meča dok je pred Portugalcima težak zadatak i pokušaj nadoknađenja 2:0 iz Liverpula. Pratite uz informer.rs uživo dešavanja iz Engleske i Portugala.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija