• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2019

18:20

"LOPTA ME POGODILA U ŠAKU, ALI JE GOL REGULARAN"! Heroj Totenhema iskren posle plasmana u polufinale!

Fudbal

"LOPTA ME POGODILA U ŠAKU, ALI JE GOL REGULARAN"! Heroj Totenhema iskren posle plasmana u polufinale!

Podeli vest

Fudbaleri Totenhema plasirali su se u polufinale Lige šampiona nakon neverovatne utakmice i poraza od 4:3 protiv Mančester sitija. Odbanio je londonski klub 1:0 iz prvog meča i sumnjivim golom Fernanda Ljorentea zakazao duel sa Ajaksom

Besneli su fudbaleri, ali i navijači Mančester sitija kada je Špancu priznat pogodak nakon pregledanog VAR snimka, a dokusiro ih je poništen gol Rahima Sterlinga u nadoknadi vremena sa kojim bi oni ostvarili plasman u polufinale.

ŠTA JE ISTINA O TRANSFERU SALAHA! Oglasio se menadžer Egipćanina!

- Osetio sam da je lopta malo dodirnula šaku, ali ja nisam pokušao da udarim loptu šakom. Gol je regularan, znao sam da je gol regularan, ali nikada ne znate u takvim trenucima šta će se desiti - rekao je Ljorente.

Špancu je ovo tek bio treći gol u dresu "pevaca" za dve sezone koliko je u klubu, a nema sumnje da će mu ovaj pogodak biti možda i najdraži u karijeri.

I TO SE DEŠAVA! Sisoko nije znao da je njegov klub prošao dalje!

- Bila je to neverovatna noć, jedna od najboljih trenutka u mojoj karijeri. Osvojio sam Evropsko I Svetsko prvenstvo. Međutim, ovo je istorijski trenutak - dodao je Ljorente.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija