• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2019

17:26

(VIDEO) BAJERN SE KOCKAO SA TITULOM! Veljković pocrveneo u Minhenu, Šule sačuvao prvo mesto!

Fudbal

(VIDEO) BAJERN SE KOCKAO SA TITULOM! Veljković pocrveneo u Minhenu, Šule sačuvao prvo mesto!

Podeli vest

Fudbaleri Bajerna iz Minhena savladali su Verder na "Alijanc areni" sa 1:0 u 30. kolu Bundeslige. Naš reprezentativac Miloš Veljković nije se proslavio jer je zbog crvenog kartona morao ranije van terena

Ekipa Nika Kovača na "mišiće" je uspela da dođe do još jedna važne pobede u borbi za odbranu titule prvaka Nemačke. Ozbiljno su se Bavarci namučili ne bi li slomili otpor žilavog Verdera.

NEMCIMA OD SRBA 100 MILIONA! Ajntrahtu će se OZBILJNO isplatiti ulaganje u naše reprezentativce!

Uspeli su tek u 75. minutu da dođu do gola i to preko štopera Nikolasa Šulea koji se odlično snašao u protivničkom šesnaestercu i obradovao navijače. 

Naš reprezentativac Miloš Veljković nije se proslavio jer je već u 58. minutu morao ranije na tuširanje posle drugog žutog kartona na meču.

U ostalim mečevima subotnjeg programa Auzburg je bio i više nego ubedljiv protiv posrnulog Štutgarta (6:0), Bajer Leverkuzen lagano je slavio protiv Nirnberga, dok je Majnc savladao Fortunu iz Dizeldorfa sa 3:1.

BUNDESLIGA - 30. KOLO

Subota

Augzburg - Štutgart 6:0 (3:0)
/Kedira 11, Han 19, Maks 29, 58, Rihter 53, 68/

Leverkuzen - Nirnberg 2:0 (0:0)
/Alario 61, Foland 86/

Bajern - Verder 1:0 (0:0)
/Zule 75/

Majnc - Fortuna Dizeldorf 3:1 (1:1)
/Mateta 1, 87, Onisivo 67 - Lukebakio 19/

18.30:  Menhengladbah - RB Lajpcig 
20.30:  Šalke - Hofenhajm 

Nedelja

15.30: Frajburg - Dortmund
18.00: Herta - Hanover 

Ponedeljak

20.30: Volfzburg - Ajntraht 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija